«Μονόδρομος» η νίκη για τον ΟΦΗ

11:02 | 31/01/2019

Ο ΟΦΗ υποδέχεται (17.15, Capitano.gr) τον Ατρόμητο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της περιόδου δίνει το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» ο Όμιλος για την εξ’ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν τους Περιστεριώτες και θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς.

Οι συνδιεκδικητές της παραμονής προχωράνε με «τρίποντα», οπότε και ο ηρακλειώτικος σύλλογος καλείται να κάνει κάτι ανάλογο… Ο αντίπαλος φυσικά είναι πανίσχυρος, όπως «μαρτυράει» και η θέση του στη γενική κατάταξη, ωστόσο στην καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα, αυτό δε… λέει κάτι στον ΟΦΗ.

Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι εύκολα, όμως είναι ξεκάθαρα. Νίκη μόνο , αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα περιπλέξει την προσπάθεια για τη σωτηρία. Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις και το ζητούμενο είναι να επιστρέψει και στις επιτυχίες.

Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάζονται φανερά συνειδητοποιημένοι ως προς την κρισιμότητα της συνάντησης που έχουν μπροστά τους και είναι αποφασισμένοι για μια κατάθεση ψυχής, ώστε να πάρουν το παιχνίδι. Η νίκη, εξάλλου, θ’ αποτελέσει μια σημαντική τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας. Μια επιτυχία, μάλιστα, θα φέρει τον ΟΦΗ πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στοιχείο που βοηθάει φυσικά αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Τα προβλήματα έχουν μειωθεί αρκετά, καθώς δεν υπολογίζεται ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στις επάλξεις ενόψει του απογευματινού ματς.

Τη συνάντηση ορίστηκε να «σφυρίξει» ο Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας, με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας)  και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρου (Ευβοίας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.