Μόνος του και όλοι τους

Απόψεις

Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να ασχολείται με κανέναν Λεβαδειακό. Μόνος του προχωρά και όπου βγει. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Πώς το είπε μια ψυχή πρόσφατα μπροστά στα δημοσιογραφικά μικρόφωνα; «Μόνος μου και όλοι σας. Σας έχω». Ιδού η νέα... καθημερινότητα του ΟΦΗ. Μόνος του μέχρι το τέλος και όπου βγει.

Η κρητική ομάδα παίζει απόψε στο Φάληρο κόντρα στον ανεβασμένο Ολυμπιακό. Θα παλέψει κι όπου βγει, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Μόνη της χάνει, μόνη της κερδίζει. Μy way, που έλεγε κι ο Σινάτρα. 

Για να φτάσει στο αποψινό ματς πέρασε μία εβδομάδα που θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο. Ο ΟΦΗ κάνει ένα από τα καλύτερα 45λεπτα του κόντρα στη Λαμία και στο τέλος φεύγει με το 1-3 στις πλάτες του. Την Κυριακή βλέπει τον Λεβαδειακό, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν από κάτω και... δεν τον απασχολούσε, να φεύγει με το διπλό από την Ξάνθη και λίγο αργότερα βλέπει την ΑΕΛ να χάνει στη Λαμία. Το Σάββατο έχει δει τον Αστέρα Τρίπολης να μένει στο 1-1 με τον Ατρόμητο, την Κυριακή τον Πανιώνιο να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και απόψε περιμένει από τον Παναιτωλικό να μην... αφήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα να τσιμπήσει ούτε βαθμό στο Αγρίνιο.

Ολα είναι ανοιχτά. Ο ΟΦΗ δεν έχει καταδικαστεί παρά το γεγονός ότι το ψυχολογικό βάρος είναι μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο Λεβαδειακός τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Οι ομάδες που τον ενδιαφέρουν και δίνουν ίδια με αυτόν μάχη παραμένουν κοντά, στο ορατό του πεδίο. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι ακόμα κι αν χάσει απόψε από τους Πειραιώτες. Τα εντός έδρας είναι το θέμα και το ξεκίνημα πρέπει να γίνει από αυτή την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ.

Αυτό, όμως, που πρέπει να καταλάβει ο ΟΦΗ είναι πως δεν θα του χαριστεί τίποτα. Στα δικά του κόρνερ οι αντίπαλοι αμυντικοί θα σηκώνονται για να αναχαιτίσουν, στις δικές του επιθέσεις οι αντίπαλοι αμυντικοί θα βάζουν τα πόδια στη φωτιά, στα δικά του παιχνίδια δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις.

Φταίνε μόνο οι άλλοι; Προφανώς και όχι. Μέχρι τώρα ο Ομιλος έχει βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Χάνει δικά του παιχνίδια, αυτοκτονεί, παραμένει σε δυσχερή θέση εξαιτίας δικών του λαθών.

Ολα, πλέον, είναι πολύ δύσκολα. Απ' όλες τις πλευρές. Ο πόλεμος δεν χάθηκε, αλλά η μάχη θα είναι σκληρή. Και ο ΟΦΗ είναι μόνος του. Ολομόναχος. Αλλά, είπαμε. Μόνος του και όλοι τους. Που είναι και της μοδός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Η αποστολή του ΟΦΗ

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.