Μωραϊτης στο capitano.gr: «Γιατί σταματάω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

10:18 | 29/12/2018

Ο νεαρός πρώην επιθετικός του Ηροδότου εξηγεί στο capitano.gr την απόφασή του που ξάφνιασε πολλούς.

Δεν είναι σύνηθες να βλέπεις ποδοσφαιριστές στην ηλικία του Βαγγέλη Μωραϊτη να αποχωρούν από το ποδόσφαιρο. Είναι οι καταστάσεις τέτοιες, σε μία περίοδο κρίσης που έχει επηρεάσει και το άθλημα, που αναγκάζουν παίκτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις. 

Τέτοιες έκανε και ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, με μία μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί όπως είναι γνωστό και πρώτο έγραψε το capitano.gr, ο νεαρός στράικερ θα συνεχίσει στο τοπικό με την φανέλα της Τριτωνίας.

«Το είχα αποφασίσει εδώ και ένα μήνα»

Μιλώντας στο capitano.gr, ο Βαγγέλης Μωραϊτης εξήγησε την απόφασή του που εξέπληξε πολλούς. Αυτούς που δεν ήξεραν, γιατί υπήρχαν κι αυτοί που γνώριζαν εδώ και καιρό το νέο βήμα της επαγγελματικής του πορείας: «Είχα πάρει την απόφασή μου εδώ και ένα μήνα. Απλά δεν την είχα πει πουθενά στην ομάδα. Πριν λίγες μέρες μίλησα με τον κύριο Νύκταρη και τον ενημέρωσα. Προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη και τον ευχαριστώ, αλλά είχα κάνει την επιλογή μου. Θα ακολουθήσω ένα διαφορετικό δρόμο επαγγελματικά, μακριά από το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί πλέον θα αγωνίζομαι στο τοπικό, στην Τριτωνία και είμαι χαρούμενος. Τους ευχαριστώ για την πρόταση και το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή».

«Οι προτάσεις έπεφταν βροχή!»

Από τη στιγμή που γνωστοποίησε την απόφασή του το τηλέφωνό του «πήρε φωτιά». Οπως εξήγησε στο capitano.gr, δέχθηκε δεκάδες προτάσεις: «Ηταν κάτι το απίστευτο! Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, μου έκαναν πολλές προτάσεις και ήταν κάτι ιδιαίτερα τιμητικό. Με ήθελαν ομάδες από την Football League και τη Γ' Εθνική, αλλά είχα πάρει την απόφασή μου και αυτή δεν θα άλλαζε. Τους ευχαριστώ, όμως, γιατί με τίμησαν με τις προτάσεις τους. Σίγουρα, είναι ένα καινούργιο βήμα, το αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να επιλέξω κάτι διαφορετικό και σίγουρο. Θα κάνω κάτι επιχειρηματικά με τον πατέρα μου. Eίναι μία σημαντική απόφαση και τη σκέφτηκα πολύ καλά προτού καταλήξω. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Ηρόδοτο και τους ανθρώπους του. Αλλάζω σελίδα στη ζωή μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.