Μπαδήμας: «Αυτά έφταιξαν κι αποκλειστήκαμε»

19:42 | 06/10/2021

Τι δήλωσε ο Νίκος Μπαδήμας για τον αποκλεισμό του Εργοτέλη από τη συνέχεια του Κυπέλου

Στην αδράνεια της ομάδας του σε δύο στημένες φάσεις και στον κακό αγωνιστικό χώρο απέδωσε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Μπαδήμας, την έκβαση της αναμέτρησης απέναντι στην Νίκη Βόλου και τον αποκλεισμό.

>>> Τέλος το Κύπελλο για τον Εργοτέλη

Αναλυτικά ανέφερε:

«Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, με ωραία ατμόσφαιρα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Θεωρώ ότι αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος σίγουρα και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να υπάρξει καλύτερο θέαμα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, έως το 65ο λεπτό ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα. Από εκεί και μετά ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί. Αυτό ήταν ένα κρύο γκολ για εμάς καθώς ήρθε σε μια στιγμή αδράνειας της ομάδας μας όπως συνέβη και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και βάζοντας την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά χωρίς να κάνουμε τελική. Θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για την έναρξη.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.