Μπαίνουν τα χρήματα στον Ηρόδοτο

22:11 | 02/10/2018

Την Τετάρτη (03/10) αναμένεται να κατατεθούν από τον Αθηναίο επιχειρηματία τα χρήματα, με τα οποία ο Ηρόδοτος θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο.

Οι επαφές των ιθυνόντων του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού φαίνεται ότι απέδωσαν… καρπούς. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας από την Αθήνα αναμένεται να βάλει στα ταμεία των «κυανόλευκων» το ποσό, που απαιτείται για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ένα ποσό, που προσεγγίζει περίπου το 45% του συνολικού (300.000 ευρώ), ωστόσο είναι αρκετό για να… λυτρώσει το ιστορικό σωματείο. Όταν, έτσι, τα χρήματα μπουν στο λογαριασμό του Ηροδότου, τότε αναμένεται ν’ ανακοινωθεί και το όνομα του.

Τις τελευταίες ώρες, βέβαια, υπήρξε μια γενικότερη κινητοποίηση από παλιούς παράγοντες και όλους τους φορείς του προσφυγικού προαστίου, που συγκέντρωσαν σχεδόν 50.000 ευρώ.

Όπως και να χει, πάντως, το πράγμα, την Παρασκευή ή το αργότερα μέχρι τη Δευτέρα, όταν λήγει και η σχετική προθεσμία, το θέμα θα έχει κλείσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θετικά. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του Παπαματθαιάκη θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

Τη Δευτέρα (08/10), βέβαια, θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο μισό μισθό του Αυγούστου, καθώς χθες πήραν το πρώτο μέρος και επέστρεψαν στις προπονήσεις, σταματώντας την αποχή.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.