Μπαλογιάννης, ο πασπαρτού του ΟΦΗ

SMS

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης είναι ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής και δεδομένα ήταν ο MVP των φιλικών του ΟΦΗ.

Αν κάτι πρέπει να κρατήσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας από την προετοιμασία του ΟΦΗ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και δη από τα φιλικά, είναι η εικόνα του Κώστα Μπαλογιάννη.

Ένας ποδοσφαιριστής που είναι ό,τι θέλει κάθε προπονητής. «Θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε όποια θέση κι αν παίζω», είπε μετά το φιλικό με τον Ιωνικό και η ουσία είναι ακριβώς αυτή. Ένας χαφ που ο Νιόπλιας τον έκανε αριστερό μπακ και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Τώρα ο Νταμπράουσκας τον επαναφέρει σε θέση χαφ και επίσης ανταποκρίνεται εξαιρετικά.

Ένας παίκτης που και... τερματοφύλακα να τον βάλεις θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εξ ου αυτό που αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο ότι είναι δηλαδή αυτό που θέλει κάθε προπονητής. Επαγγελματίας, υπηρέτης για το καλό της ομάδας του, βάζει πάνω απ' όλα τον ΟΦΗ και προσπαθεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγώνα.

Κόντρα στον Ιωνικό δεν βρήκε δίχτυα, δεν σκόραρε ένα από τα επτά γκολ, αλλά μοίρασε τρεις ασίστ. Στις τρεις ασίστ προσθέστε και το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Άντερλεχτ. Ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση και σίγουρα μόνο χαμόγελα σκορπάει η εικόνα του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Μπαλογιάννης είναι μία σημαντική μονάδα για τον ΟΦΗ, προσαρμόζεται στα "θέλω" του προπονητή και έχει όλα τα φόντα να κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Η σταθερότητα που βγάζει αλλά και η αγωνιστική του άνοδος δείχνουν ότι έχει το μέλλον μπροστά του για να αποτελέσει μία σημαντική λύση για τον Νταμπράουσκας. Το ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ταπεινός έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματά του. Κι αυτά παίζουν το ρόλο τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.