Μπαρτζώκας: «Μετάνιωσα που το 2013 δεν είπα να φύγουμε όταν χτύπησε φωτοβολίδα τον Χάινς»

21:01 | 28/05/2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο έχει μετανιώσε,ι είναι επειδή στην προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό δεν είχε απαιτήσει να φύγει η ομάδα από το γήπεδο στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το 2013.

«Αν έχω μετανιώσει για ένα πράγμα - και έχω κάνει πολλά λάθη και σωστά - είναι που δεν ζήτησα από την διοίκηση να πάρουμε την ομάδα να φύγουμε. Θυμάμαι ότι πήγα να μιλήσω στους παίκτες στα αποδυτήρια, ο Χάινς ήταν ζαλισμένος και κανείς δεν είχε προσοχή και συγκέντρωση. Είδα για πρώτη φορά φόβο στα μάτια τους για την υγεία τους. Μετάνιωσα που δεν πήρα θέση. Τότε ήμουν νέος στον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη μου χρονιά και για αυτό μετάνιωσα. Κάπως αντίστοιχα θα μπορούσα τότε να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην κοινωνία που δεν ξέρω αν είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι να το κάνουμε αυτά. Ο καθένας στην προσωπική του ζωή μπορεί να είναι ένα παράδειγμα για τους γύρω του»

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα του: "Είμαι 2.5 χρόνια στον Ολυμπιακό και η ομάδα είναι αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που χτίστηκε με απόλυτη ευθύνη δική μου. Πώς μπορώ μία ομάδα που διαλεξα εγώ το καλοκαίρι να πω ότι άλλαξε κάτι. Προφανώς κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλύτερα και άλλοι χειρότερα από ότι περιμέναμε.

Αυτό είναι μέσα στον αθλητισμό. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω κοουτσάρει. Θα μπορούσαμε να θέλουμε τον Ντουράντ, θα μας έδινε ένα πλεονέκτημα, αλλά είμαι χαρούμενος με την ομάδα μας".

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.