Μπενζεμά: «Ήρθα στη Σαουδική Αραβία, γιατί είμαι Μουσουλμάνος και είναι μουσουλμανική χώρα»

20:22 | 08/06/2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αλ Ιτιχάντ δήλωσε ευτυχισμένος που θα ζήσει στη Σαουδική Αραβία, καθώς είναι Μουσουλμάνος και θα ζήσει σε μουσουλμανική χώρα.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Αλ Ιτιχάντ. Ο Γάλλος σέντερ φορ υπέγραψε «χρυσό» τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία πήγε το βράδυ της Τέταρτης (7/6) για την παρουσίαση του.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Αλ Ιτιχάντ εξέφρασε την χαρά του που θα ζήσει σε μια μουσουλμανική χώρα, είπε πως θέλει να κερδίσει τρόπαια και να συμβάλει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία, ενώ έκανε αναφορά και στον καλό του φίλο, πρώην συμπαίκτη του και νυν... αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δηλώσεις του Καρίμ Μπενζεμά:

«Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που θα παίξω σ' αυτόν τον θρυλικό σύλλογο. Φυσικά και είναι μία πρόκληση για μένα, μία καινούρια ζωή και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Είναι ένας σύλλογος που έχει οπαδούς με πολύ πάθος και πολλά τρόπαια. Γιατί στη Σαουδική Αραβία; Είμαι Μουσουλμάνος και αυτή μία μουσουλμανική χώρα. Πάντα ήθελα να ζήσω εδώ.

Έπαιξα για τη Ρεάλ, κέρδισα εκεί και είμαι περήφανος που είχα τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τη Μαδρίτη και να τελειώσω με τον τρόπο που ήθελα. Εύχομαι να φέρω στη νέα μου ομάδα το ποδόσφαιρό μου και το πιο σημαντικό να κερδίσουμε τίτλους. Μου αρέσει να κερδίζω.

Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και θα ήθελα να βοηθήσω να εξελιχθεί η ομάδα περισσότερο από ό,τι είναι τώρα, παρόλο που ήδη ηγείται.

πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.