Μπες, αγόρι μου!

SMS

Ο ντε Γκουζμάν είναι ο παίκτης που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο ο ΟΦΗ

Η απουσία του είναι εμφανής. Μπορεί ο Νιόπλιας να βγάζει λαγούς από το καπέλο για να βγάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με βάση της απουσίες, αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται και λύσεις. Και η λύση είναι ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν.

Την Τετάρτη έβγαλε την προπόνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι επί της ουσίας. Μέχρι το Σάββατο έχουμε δρόμο και ο 56χρονος προπονητής δεν σταματάει να ελπίζει.

Ο Ολλανδός θέλει να παίξει και να βοηθήσει τον ΟΦΗ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει αυτός ο φόβος μίας ενδεχόμενης νέας απουσίας. Είναι λογικό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η κρητική ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Η σοβαρότητα της κατάστασης στο πρωτάθλημα απαιτεί θυσίες και την ομάδα πάνω απ' όλα.

Όπως έχει πει και ο Νιόπλιας, βασίζεται στους παρόντες και όχι στους απόντες. Ελπίζει, όπως όλος ο οργανισμός, ο ντε Γκουζμάν να μπει στους παρόντες και να είναι και αυτός στις επάλξεις για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια των πλέι άουτ.

Δεν χρειάζεται να λέμε πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι και πώς μπορεί να γίνει ο game changer στα ματς του ΟΦΗ. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί πόσο θα λύσει τα χέρια του κόουτς του Ομίλου. Ξέρει και ο ίδιος πόσο λείπει σε αυτή την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Και για να παραφράσουμε μία ιστορική, πλέον, μπασκετική ατάκα: «Μπες, αγόρι μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρκετά ερωτηματικά στον ΟΦΗ

Τα τρία «κλικ» που γύρισαν τον διακόπτη στον ΟΦΗ

Ποια η κατάσταση των Νέιρα και Σολίς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.