Μπούσης για πρόεδρος!

11:02 | 11/10/2018

Ο Μιχάλης Μπούσης θέλει να πάρει "πάνω" του όλη τη νέα προσπάθεια στον ΟΦΗ και θα αναλάβει την προεδρία του.

Ο Μιχάλης Μπούσης θα αναλάβει, εκτός απροόπτου, την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ δείχνοντας ξεκάθαρα πως όχι μόνο ανέλαβε την ΠΑΕ, αλλά θέλει να βγει μπροστά και να είναι αυτός ο οδηγός στη νέα εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, o νέος μεγαλομέτοχος της κρητικής ομάδας επιθυμεί να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, κάτι που θα ξεκαθαριστεί και επίσημα όταν συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ της ομάδας.

Πάντως, στη Γενική Συνέλευση οι άνθρωποι του Μπούση άφησαν να εννοηθεί πως επιθυμία του είναι να αναλάβει αυτός την προεδρία και να είναι αυτός ο μπροστάρης σε ό,τι θα "τρέχει" για την ΠΑΕ. Αν μη τι άλλο, η στάση αυτή του Μιχάλη Μπούση δείχνει πως δεν αναλαμβάνει τον ΟΦΗ μόνο για να βάζει λεφτά, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, αλλά να έχει αυτός το γενικό πρόσταγμα και να οδηγήσει τον ΟΦΗ στη νέα εποχή.

Το σίγουρο είναι πως η επικείμενη συνέντευξη Τύπου του Ελληνα επιχειρηματία, μόλις έρθει στην Κρήτη, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θα "ανοίξει τα χαρτιά" του και θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον ΟΦΗ που ονειρεύεται.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.