Μπούσης σημαίνει ασφάλεια

SMS
07:58 | 09/11/2018

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση εγγυάται οικονομική ασφάλεια στους παίκτες του ΟΦΗ, που πλέον μπορούν να επικεντρωθούν μόνο στο ποδόσφαιρο.

Μοιάζει ενδεχομένως αυτονόητο, ωστόσο είναι αλήθεια πως στον Όμιλο είχαν πολλά χρόνια να έρθουν τέτοιες εποχές. Όπου υπήρχε, δηλαδή, μια σταθερότητα στο οικονομικό κομμάτι και στις πληρωμές. Επί σειρά ετών ο συγκεκριμένος τομέας αποτέλεσε ένα μεγάλο βάσανο για τους παίκτες και πολλοί, εξάλλου, από το τωρινό ρόστερ έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά απ’ αυτό το… ευαίσθητο κομμάτι.

Ο ερχομός, όμως, του Μπούση έχει φέρει άλλη αύρα. Ο πρόεδρος του Ομίλου θέλει άπαντες να είναι ικανοποιημένοι και να… σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο. Και αυτό το αποδεικνύει στην πράξη. Την Πέμπτη (08/11), έτσι, εξοφλήθηκαν όλοι μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, κάτι που έφερε φυσικά χαμόγελα. Αγωνιστικά, η ομάδα του Παπαδόπουλου εμφανίζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και οι πληρωμές είναι δεδομένο πως θα τονώσουν σημαντικά το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει Λεβαδειακού.  

Ο 47χρονος τεχνικός και οι παίκτες του μπορούν πλέον να δουλέψουν απερίσπαστοι, αφού οι «μαύρες» ημέρες του παρελθόντος, η αβεβαιότητα, οι αγωνίες και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το… περιβάλλον είναι υγιές πια, όλοι απολαμβάνουν τη δουλειά τους και έχουν επικεντρωθεί στο… ποδόσφαιρο και μόνο.

Ο μεγαλομέτοχος προσδίδει ξεκάθαρα άλλο… αέρα και άλλη δυναμική στο σωματείο. Αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια είναι έτοιμος ν’ αλλάξει τα πάντα και να «απογειώσει» τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.