Mπρος γκρεμός και πίσω...

Mπασκετ

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή το τμήμα μπάσκετ του ''Ηράκλειο''

Αμέσως μετά τη λήξη της Β' Εθνικής, στο ''Ηράκλειο'' ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας. Με το οικονομικό να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων, τα μέλη της διοίκησης έκαναν τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλες συζητήσεις με επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα για το τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έγιναν κουβέντες και με ιστορικούς πρώην παράγοντες της ομάδας. 

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την ανεύρεση ''συμπαικτών'' και οικονομικών πόρων ενόψει της νέας περιόδου στην Β' Εθνική. Αν δεν γίνει αυτό, υπάρχει και το Plan b με την πτώση της ομάδας στο τοπικό.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι πρώτες επαφές δεν δείχνουν αποτέλεσμα ''ελπίδας'' όμως υπάρχει ακόμα... δρόμος. Κατά τα φαινόμενα, δύο δρόμοι: ο ένας του χαμηλού μπάτζετ της Β' Εθνικής και ο δεύτερος του υποβιβασμού στην τοπική κατηγορία.

Παρ ότι οι φήμες περί οικειοθελούς υποβιβασμού στο τοπικό είχαν ''απομακρυνθεί'', στο τελευταίο συμβούλιο επέστρεψαν στο προσκήνιο, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις. 

Η αγωνία πλέον στο ''κόκκινο'' για το μέλλον του ιστορικού σωματείου της πόλης, αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.