«Nα κερδίσουμε για να μείνουμε πρώτοι»

16:13 | 16/03/2021

Σύνθημα νίκης από τους παίκτες του Εργοτέλη ενόψει Χανίων.

Οι πρωτοπόροι έχουν μπροστά τους το κρητικό ντέρμπι (17/03, 15.00) και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Αυτό, εξάλλου, τόνισαν στις δηλώσεις τους πριν από το παιχνίδι τόσο ο Δημήτρης Κατσιμήτρος, όσο και ο Τσαρλς Κουατένγκ. Ο τερματοφύλακας των "κιτρινόμαυρων" ανέφερε:

«Η ήττα με τον Λεβαδειακό μας στεναχώρησε αρκετά, όμως επειδή το πρωτάθλημα έχει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να μένουμε σ αυτό το ματς. Κοιτάμε την συνέχεια και τον επόμενο αντίπαλο. Ένα δύσκολο ματς απέναντι στα Χανιά τα οποία στα τελευταία ματς δείχνουν ένα καλό πρόσωπο. Εμείς με το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Αν έχουμε το πρόσωπο που όλοι ξέρουμε, θα πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν αγχώνει τους παίκτες του Εργοτέλη, το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έχουν πλησιάσει, στον βαθμολογικό πίνακα, ο Κατσιμήτρος τόνισε: «Δεν μας αγχώνει. Κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να μείνουμε πρώτοι».

Από την πλευρά του ο Κουατένγκ, δήλωσε: «Είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο, με τραυματισμούς. Τώρα σιγά-σιγά αποκτάω ρυθμό και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πάρω λεπτά συμμετοχής και να επιστρέψω στην ομάδα. Μου λείπει πολύ το γήπεδο. Να πασάρω, να σκοράρω και να βοηθήσω.»

Αναφερόμενος στη μέχρι σήμερα πορεία του Εργοτέλη, ο Βέλγος μεσοπιθετικός επεσήμανε: «Κανείς δεν περίμενε αυτό που έχουμε κάνει. Εμείς όμως ξέραμε, ότι έχουμε καλή ομάδα η οποία είναι νεανική, με πολύ ενέργεια. Έρχονται όμορφες στιγμές για μας. Με τον Λεβαδειακό, είχαμε ένα κακό παιχνίδι και αυτό σίγουρα μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες. Αύριο έχουμε το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε.

Στο φινάλε της χρονιάς θα δούμε τι θα γίνει αλλά όλα είναι πιθανά. Κανείς δεν μας πίστευε, αλλά τώρα όλοι μιλάνε για μας. Αν συνεχίσουμε όπως παίζουμε και να έχουμε το κεφάλι κάτω, πιστεύω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να ανέβουμε».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.