Επιστροφή στο «σπίτι»... χωρίς θρίλερ

12:02 | 14/09/2019

Ο ΟΦΗ σχεδόν 4 μήνες μετά το αλησμόνητο μπαράζ με τον Πλατανιά και τη δραματική επικράτηση του, υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19.15 –Capitano.gr) και θέλει να μπει νικηφόρα στο «Γεντί Κουλέ» για τη νέα σεζόν.

Η 3η αγωνιστική της Super League 1 επιφυλάσσει την πρώτη εντός έδρας φετινή αποστολή για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει κάνει μια δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και φυσικά το ζητούμενο είναι να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες και στο αήττητο σερί.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν παρουσιάσει αρκετά καλό «πρόσωπο», έχουν πάρει θετικά αποτελέσματα με πειστικό τρόπο και φυσικά θα προσπαθήσουν να φτάσουν στους τρεις βαθμούς ξανά μέσα από σωστό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στο «σπίτι» και θέλει να επιδείξει διάρκεια στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του και παράλληλα να κατακτήσει το «τρίποντο» για ν’ αυξήσει τη συγκομιδή του.

Η παρουσία, βέβαια, σε «Βικελίδης» και ΟΑΚΑ δεν εφησυχάζει κανένα στις τάξεις του Ομίλου και η αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες αντιμετωπίζεται με μεγάλη προσοχή.

Άπαντες, δηλαδή, ξέρουν πως με την εικόνα τους πρέπει να δικαιολογήσουν ότι απέναντι σε Άρη και Παναθηναϊκό πήραν καλό βαθμό μέσα από την διαρκή δουλειά και το πλάνο τους.

Ο αντίπαλος μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα, στοιχείο που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

Στα συν, πάντως, συγκαταλέγεται η εξαιρετική ψυχολογία, ενώ ο ΟΦΗ θα έχει και την ώθηση του κόσμου του.

Οι εμφανίσεις στις 2 πρώτες «στροφές» έχουν… ανοίξει την όρεξη των φίλων της ομάδας του Ηρακλείου, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και θα κάνουν το παν για να «σπρώξουν» τους ποδοσφαιριστές του Σίμου στην κατάκτηση άλλης μίας νίκης.

Ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να συμπεριλάβει στα σχέδια του για τη συνάντηση με τους «κυανοκίτρινους» όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Φελίπε Φερέιρα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε κοιλιακούς-προσαγωγούς δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και έμεινε «εκτός». Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, κάτι που ικανοποιεί τον νεαρό προπονητή.

Το σημερινό ματς θα διευθύνει ο Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Τζιουβάρα (Κοζάνης), ενώ 4ος είναι ο Τσαγκαράκης (Χανίων). Διαιτητής VAR είναι ο Σέζος (Κιλκίς) και AVAR ο Μωυσιάδης (Ηπείρου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορική πρόκληση για τον ΟΦΗ του Σίμου

Οι «εκλεκτοί» του Σίμου για Παναιτωλικό

«Ανυπομονούμε για το Σάββατο»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.