Να μη χάσουν το... μυαλό τους!

ΟΦΗ

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει θετικά, αλλά και ένα... ερωτηματικό για τον ΟΦΗ.

Οι γιορτές για το Πάσχα έφεραν την παύση της δράσης στη Super League 1 και έτσι ο Όμιλος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες.

Από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα με τραυματισμούς, πάντα μια τέτοια εξέλιξη κρίνεται ικανοποιητική, με την έννοια πως υπάρχει χρόνος για να ετοιμαστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Αυτό ισχύει και για τον ηρακλειώτικο σύλλογο και τούτη τη φορά, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει, αν μη τι άλλο, θετικά τη διακοπή.

Αρκετοί παίκτες με... πρώτο και καλύτερο τον Νέιρα αναμένεται αυτό το διάστημα ν' αποθεραπευτούν πλήρως και να τεθούν ξανά στη διάθεση του 56χρονου τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχει και μία παράμετρος, την οποία πρέπει να προσέξουν αρκετά οι "ασπρόμαυροι" για ν' αποκτήσει και αξία η πάρα πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία τους στα πλέι άουτ.

Οφείλουν, δηλαδή, σ' αυτή τη... νεκρή περίοδο να διατηρήσουν τη συγκέντρωση τους και την πνευματική τους ετοιμότητα σε υψηλά στάνταρ.

Το σταμάτημα της διαδικασίας ήρθε σε μια στιγμή που ο ΟΦΗ είχε καταπληκτικό μομέντουμ, είχε ρυθμό και οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση τα πράγματα, όσον αφορά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Παραμένει αήττητος στη σειρά, προέρχεται από το σπουδαίο "διπλό" στη Λάρισα και γενικότερα η ψυχολογία είναι αρκετά ανεβασμένη.

Ο Όμιλος, παράλληλα, είχε βρει ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό και γενικότερα βαδίζει στο... δρόμο της σωτηρίας.

Θα ήταν, έτσι, "έγκλημα" αν τώρα επέλθει χαλάρωση και εφησυχασμός. Οι ποδοσφαιριστές του Νιόπλια οφείλουν να παραμείνουν στην... τσίτα και να τελειώσουν τη δουλειά το συντομότερο δυνατό.

Άπαντες γνωρίζουν, βέβαια, ότι το διακύβευμα είναι τεράστιο, ωστόσο πρέπει και εμπράκτως ν' αποδείξουν ότι το έχουν κατανοήσει. Και καλούνται απέναντι στη Λαμία (08/05) να συνεχίσουν από' κει που σταμάτησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό ήταν που «έκαιγε» τον Νιόπλια

Απρόοπτο με Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.