Να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη του Σαμαρά

Απόψεις

Οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει επιτέλους να δικαιώσουν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο για τη στήριξη.

Σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα όλο αυτό θα έμοιαζε παράλογο. Ο Όμιλος, όμως, είναι διαφορετική περίπτωση. Ενώ τα πάντα πηγαίνουν στραβά, οι «ασπρόμαυροι» δεν προχωρούν σε βαθιές «τομές» και δεν παίρνουν «γενναίες» αποφάσεις μεσούσης της περιόδου.

Όχι επειδή φοβούνται ή γιατί δε θέλουν να στεναχωρήσουν κάποιον, αλλά γιατί υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού. Όσο περίεργο κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο.

Οι τραυματισμοί έχουν αποδεκατίσει τον ηρακλειώτικο σύλλογο την τρέχουσα σεζόν, όμως και πάλι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κάκιστη εικόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν παύουν να εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη προς τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό επί της ουσίας επανέλαβε και ο Γιάννης Σαμαράς στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με τους παίκτες του Ομίλου. Γεγονός το οποίο, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό.

Εν μέσω «καταιγίδας», που η αμφισβήτηση είναι έντονη προς πάσα κατεύθυνση, στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί ηρεμία και μηνύματα στήριξης.

Επειδή, βέβαια, η μία «γκέλα» διαδέχεται την άλλη και επειδή αυτή η λογική κινδυνεύει να θεωρηθεί… μια γραφικότητα και μισή, ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσουν και οι πρωταγωνιστές εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ οφείλουν ν’ ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη και να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Από την αναμέτρηση που έρχεται απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει ν’ αρχίσουν να δίνουν τις «απαντήσεις» τους.

Έχουν μείνει πολύ πίσω και το ενδεχόμενο να μπλέξουν είναι πια ολοφάνερο. Γι’ αυτό το λόγο είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ένα «δυνατό» αποτέλεσμα.

Και το «διπλό» επί των Ηπειρωτών είναι… τέτοιο και θα βοηθήσει αρκετά για ν’ αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Τα λόγια, πάντως, πλέον δεν έχουν το παραμικρό νόημα. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να «μιλήσουν» με τις πράξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.