Να νικήσει την ΑΕΚ... και τον Μεγιάδο

21:38 | 29/11/2019

Διπλό το κίνητρο του ΟΦΗ στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ζει πλέον με την απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργεντινός θα επιστρέψει με το νέο έτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και έως τώρα το κενό που έχει αφήσει πίσω του δεν έχει αναπληρωθεί επαρκώς.

Το προσεχές Σάββατο ο Όμιλος παίζει με την ΑΕΚ ένα κρίσιμο ματς από πολλές απόψεις. Η νίκη είναι επιτακτική για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να δείξουν άπαντες στην ομάδα ότι η απουσία του Μεγιάδο μπορεί να «εξαφανιστεί».

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι, στα εντός έδρας παιχνίδι που έλειψε ο Αργεντινός, ο ΟΦΗ είχε μόλις τρεις ισοπαλίες και καμία νίκη. Εφέτος, απουσίασε από το εντός με τον ΠΑΟΚ και πάλι η κρητική ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει.

Συνολικά, από πέρυσι έως εφέτος ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν έχει παίξει σε 7 παιχνίδια της ομάδας του στο Γεντί Κουλέ. Σε αυτά, ο ΟΦΗ έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες, δηλαδή μόλις τρεις βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3
ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-3
ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1
ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0
ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 0-0
ΟΦΗ-Αρης 1-2
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1

Δεν... ανακαλύπτουμε την Αμερική χαρακτηρίζοντας το αυριανό παιχνίδι δύσκολο και κρίσιμο. Ο ΟΦΗ έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και ορθώς όλο αυτό αντιμετωπίζεται με ηρεμία. Θέλει, όμως, κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» να βάλει ένα τέλος και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Η οποία θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχει στο κέντρο το «μηχανάκι» που ακούει στο όνομα Μεγιάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μοναξιά του Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.