«Να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας»

15:00 | 22/04/2024

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφαορικά με το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για «αλλοίωση πρωταθλήματος» και «για στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατρποή του σκορ», κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τους Θεσσαλονικείς.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (21/4), η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «δικηγοράκο». Υπενθυμίζεται πως ο Άρης προηγήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ με γκολ του Λορέν Μορόν (38'), για να φτάσουν οι φιλοξενούμενοι στη νίκη με τα γκολ των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (49') και Νορντίν Άμραμπατ (84').

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη. Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε για τελευταία φορά μαζί του. Λοιπόν, άκου Αλέξη. Είναι προφανές ότι θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Η ΠΑΕ Άρης θέλει να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά το θέλουμε. Θα το αντέξεις, όμως, εσύ και ο εντολέας σου; Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια; Λοιπόν, τελευταία φορά που σου κάνουμε τη χάρη Αλέξη. Περιμένουμε τον εισαγγελέα...».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.