Να… σπάσει την κατάρα στην Τρίπολη

10:29 | 12/01/2020

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Αστέρα (15.00, Capitano.gr) και φιλοδοξεί να σταματήσει ένα… σωρό αρνητικά σερί.

Ο Όμιλος θέλει να χαμογελάσει για πρώτη φορά μέσα στο 2020, στην εκτός έδρας συνάντηση με τους Αρκάδες. Το έργο του, βεβαίως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

Ο αντίπαλος είναι δυνατός, γίνεται ακόμη ισχυρότερος στο «σπίτι» του και φυσικά θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη συγκομιδή του, καθώς έκανε ένα πολύ άσχημο πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου στην Super League 1.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει περισσότερα από ένα κίνητρα για να τα δώσει όλα και να πάρει τους 3 βαθμούς.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, κατ’ αρχάς, θέλει να βάλει τέλος στα κακά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Στους 3 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κερδίσει και φυσικά το ζητούμενο είναι το μεσημέρι ν’ αποτρέψουν το… καρέ.

Από’ κει και πέρα, ο ΟΦΗ στοχεύει να βάλει επιτέλους ένα «στοπ» στην κακοδαιμονία των εκτός έδρας αναμετρήσεων την τρέχουσα σεζόν.

Μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, στις 31 Αυγούστου 2019, ο Όμιλος όχι μόνο δεν έχει κερδίσει μακριά από το «Γεντί Κουλέ», αλλά δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, καθώς μετράει 6 ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Θα προσπαθήσει, επίσης, να σπάσει τη δυσμενή παράδοση που έχει στην Τρίπολη. Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας ακόμη τον Αστέρα σε ματς για την πρώτη κατηγορία. Έχει 3 ήττες και 4 ισοπαλίες, ενώ μετράει μόλις 1 επιτυχία.

Αυτή ήταν πριν από 57 χρόνια(!), όταν στις 9 Δεκεμβρίου 1962, είχε επικρατήσει 0-2, σ’ ένα παιχνίδι για τη Β’ Εθνική.

Το σύνολο του Σίμου, βέβαια, θα παραταχτεί με σημαντικές απουσίες, στοιχείο που περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση.

Οι Ναμπί και Σακόρ είναι τραυματίες, ο Μαρινάκης τιμωρημένος, ενώ ο Τσιλιανίδης έμεινε Κρήτη για λόγους ξεκούρασης. Παρά τα προβλήματα, πάντως, οι «ασπρόμαυροι» θα κυνηγήσουν μονάχα τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σμίγουν ξανά τα φιλαράκια

Η αποστολή για την Τρίπολη

Γιατί έμεινε εκτός ο Τσιλιανίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.