Ήττα και προβληματισμός στον ΠΟΑ

21:06 | 08/09/2018

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης ο ΟΦΙ επικράτησε με 3-1 του ΠΟΑ.

Ο ΠΟΑ είχε πολλές καλές φάσεις και ίσως το τελικό σκορ να τον αδικεί.

Το πρώτο γκολ του αγώνα επιτεύχθηκε στο 4΄ ύστερα από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Κορομηλάς έπιασε πλασέ μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα, στο 13΄ μετά από ατομική προσπάθεια και πάσα του Μούτσα στον Παπαδόπουλου, ο δεύτερος έγραψε το 2-0 σουτάροντας από το ημικύκλιο. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 55΄ ξανά ατομική ενέργεια του Μούτσα από αριστερά και σέντρα με τον Γιουκούδη να προλαβαίνει την μπάλα με προβολή καταλήγοντας στα δίχτυα (3-0). Πέντε λεπτά αργότερα (65') από γέμισμα του Καρβελά ο Καμπόσος πιάνει την κεφαλιά στην περιοχή και ο Καλημέρης στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγραψε το 3-1 ύστερα από κόντρα. 


Διαιτησία: Ταμπουρατζής, Φραγκιαδάκης, Σίγκολα

ΟΦΙ(Ιωάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μούτσα, Μίγγας, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πότσι, Καλημέρης, Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης. Έπαιξαν ακόμα οι: Κωνσταντίνου, Γκέκας, Γκίκας, Μπέγκο, Ταρτάλας, Πάλι, Δερμιτζάκης, Τζελέπης, Γιουκούδης, Μουζιούρας.

ΠΟΑ(Μανόλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης, Πολυζάς, Παπαδομιχελάκης, Κερμενίδης, Ξυλούρης, Φραγκιαδάκης, Καραγκιοζίδης, Κάρλος, Στεφανόνι. Αγωνίστηκαν στο β΄ μέρος: Τιγκίρης, Γιαλυτάκης, Καμπόσος, Βρεττός, Κεντριστάκης, Παπαδάκης.


«Πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε τόσο αστεία γκολ!»

Προβληματισμένος φάνηκε ο Μανώλης Σκύβαλος μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΙ. Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε «αστεία» γκολ όπως τα παρομοίωσε και ότι έπρεπε να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Οι δηλώσεις του Σκύβαλου αναλυτικά:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα καλό γήπεδο. Δυστυχώς δεχθήκαμε πάλι αστεία γκολ, αλλά ισορροπήσαμε το παιχνίδι μετά το πρώτο τέταρτο, βγάλαμε πολλά πράγματα στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε τόσο αστεία γκολ! Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί αυτό τον ένα μήνα που είμαστε μαζί και δουλεύουμε έχουμε περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας που δεν τα είχαμε πριν. Πρέπει, όμως, να σταματήσουμε να δεχόμαστε αστεία γκολ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.