Να τον βοηθήσουν οι μεταγραφές και όλα καλά θα πάνε

Απόψεις

Τι κρατάμε από την εικόνα του ΟΦΗ στη φιλική επικράτηση επί της Φίτεσε.

Ο ΟΦΗ νίκησε τη Φίτεσε στο χθεσινό φιλικό, η εικόνα του για 60 λεπτά ήταν άκρως ενθαρρυντική, σιγά-σιγά η ομάδα του Νιόπλια ανεβάζει επίπεδο και ένταση και συγκεκριμένα πρόσωπα "έκλεψαν" την παράσταση. Ας δούμε πιο αναλυτικά.

Η εμφάνιση του Ουές

Ο Αμντούλ Ουές έπαιξε ξανά αριστερό μπακ και ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Αψογος στο ανασταλτικό κομμάτι, βοήθησε και με τις προωθήσεις του. Δεν έχανε τη θέση του, έκανε μεστή εμφάνιση και έδωσε ακόμα μία λύση στα αριστερά της άμυνας. Αυτό φυσικά δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού ο ΟΦΗ θα αποκτήσει αριστερό μπακ.

Ο φορτσάτος Τσιλιανίδης

Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, με τη Φίτεσε ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου. Όχι μόνο για το γκολ και την ασίστ, αλλά για τη συνολική του παρουσία. Αν ο "Τσίλια" επιστρέψει στις εμφανίσεις προ του σοβαρού τραυματισμού ο ΟΦΗ θα έχει κάνει ακόμα μία μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Θέλει κι άλλους Ντιουσέ

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ ολοένα και "κουμπώνει" με την ομάδα και "δένει" ανασταλτικά με τον Μεγιάδο. Τρέχει ασταμάτητα, ξέρει τη θέση, με τη Φίτεσε ήταν και ιδιαίτερα προσεκτικός στις μεταβιβάσεις, ενώ όταν βρίσκει την ευκαιρία θα προωθηθεί. Εξ ου το γκολ που πέτυχε. Η μεταγραφή δείχνει άκρως επιτυχημένη, δυναμώνει το αμυντικό τρανζίσιον του ΟΦΗ (που χάθηκε μετά την αποχώρηση του Γκαγιέγος) και μένει να δούμε αν θα έρθουν ανάλογοι Ντιουσέ και στις θέσεις που "καίγεται" η Κρητική ομάδα (εξτρέμ και επιθετικός).

Θύμισε ΟΦΗ... Νοεμβρίου

Συνολικά ο ΟΦΗ, στο καλό του 60λεπτο κόντρα στη Φίτεσε, θύμισε την ομάδα που είχε φορτσάρει τον περασμένο Νοέμβριο. Ανασταλτικά ήταν σχεδόν αλάνθαστος, δεν απειλήθηκε από μία ομάδα καλύτερη από εκείνον και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα άπαντες έπαιξαν σωστά και έξυπνα βγάζοντας ωριμότητα, αξιοσημείωτη για αυτή την εποχή. Λέμε -και σωστά- πως στα φιλικά δεν μετράνε τα αποτελέσματα, αλλά όπως και να 'χει μία νίκη ανεβάζει ψυχολογία και σου δίνει ώθηση να συνεχίσει η δουλειά.

ΥΓ: Και ο φαν Ντάινεν ήταν θετικός και ο Μαρινάκης έκανε εκπληκτική προσπάθεια στη σέντρα πριν από το 0-2 και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε, αλλά θα το πούμε ξανά όσο κουραστικοί κι αν γίνουμε: πρώτον, τα φιλικά δεν είναι για σούπερ ντούπερ ενθουσιασμούς και αρθρογραφίες (ούτε για απογοητεύσεις), δεύτερον ο ΟΦΗ θα κριθεί όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Η εικόνα με τη Φίτεσε επιβεβαιώνει τις δυνατότητες που έχει η ομάδα και τις "πινελιές" που χρειάζεται για να ανέβει επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρεσε ο ΟΦΗ, 2-1 τη Φίτεσε

Νιόπλιας: «Μου άρεσε ο χαρακτήρας που δείξαμε»

Φίτεσε-ΟΦΗ: Τα highlights του φιλικού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.