Ναι κάτι αλλάζει στον ΟΦΗ!

22:12 | 13/05/2021

Η επιλογή να παραμείνει ο Νιόπλιας στον πάγκο έχει λογική - συνέπεια- συνέχεια και αρμονία με τον κόσμο - Γράφει ο Δ. Καρυωτάκης


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Η απόφαση του ΟΦΗ να συνεργαστεί με το Νίκο Νιόπλια στο τιμόνι της ομάδας τη νέα περίοδο είναι το πρωτο δείγμα γραφής ότι ΝΑΙ κάτι αλλάζει στη φιλοσοφία της ομάδας.

ΝΑΙ η επιλογή έχει λογική - συνέπεια- συνέχεια και αρμονία με τον κόσμο! ΝΑΙ έβαλαν όλοι το συμφέρον της ομάδας πάνω απ´ όλα και επέλεξαν (όπως και πριν 2,5 μήνες μετά την απομάκρυνση του Σίμου, το καλύτερο δυνατό για τον ΟΦΗ.

ΝΑΙ ο Μιχάλης Μπούσης που αναμφισβήτητα πήρε πάνω του την μπάλα έδειξε πως αφουγκράζεται το κοινό αίσθημα, διαισθάνθηκε τι ακριβώς συνέβη και πήρε μια απόφαση με λογική αλλά και συναίσθημα.

Μα και ο Νιόπλιας δεν απεδείχθη μικρότερος από το ύψος των περιστάσεων. ΝΑΙ τώρα μπορεί να χτίσει τον ΟΦΗ που δεν τον άφησαν οι προηγούμενοι να κάνει.

ΝΑΙ τώρα μπορεί να αποδείξει πως πράγματι δεν είναι ένας ξεπερασμένος (όπως λένε κάποιοι) προπονητής μα έχει την εμπειρία, τη γνώση, τη θέληση και την ολόπλευρη πια στήριξη του κόσμου να γράψει μια μοναδική σελίδα και ως οραματιστής του νέου ΟΦΗ. Το έκανε ως παίκτης έχει πια όλα τα χαρτιά στα χέρια του να το κάνει και ως προπονητής.

Το όνειρο μπορεί να ξαναρχίσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζει με Νιόπλια ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.