Ναι, ο Βούρος δείχνει το δρόμο!

10:30 | 15/06/2022

Η υπόθεση Βούρου δείχνει πως ο ΟΦΗ και η διοίκηση του είναι αποφασισμένοι να τοποθετήσουν τον πήχη ψηλότερα. Του Δ. Καρυωτάκη.

Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Η ανανέωση της συνεργασίας του Πραξιτέλη Βούρου με τον ΟΦΗ, είναι η πιο όμορφη είδηση για τον κόσμο της ομάδας γιατί λίγο πολύ όλοι τον είχαμε… φευγάτο.

Δεν είναι μόνο πως ήταν ο πιο αγαπημένος της κερκίδας, ο πιο πολύτιμος ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που πέρασε και ο φυσικός ηγέτης του ΟΦΗ, σε ένα γκρουπ που ψάχνεις υλικά για να κτίσεις πάνω τους. Είναι και το γεγονός πως δείχνει πως ο ΟΦΗ και η διοίκηση του είναι αποφασισμένοι να τοποθετήσουν τον πήχη ψηλότερα, βάζοντας και το χέρι βαθύτερα στην τσέπη. Πως ναι μεν όλα είναι πάρε και λαβείν αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν πουλιούνται και δεν αγοράζονται όπως είναι η ψυχή της ομάδας.

Και ο Βούρος και ψυχή έχει και έχει ταυτιστεί με τον κόσμο και το club. Συν τοις άλλοις διεκδικούμενος (τουλάχιστον από ότι διαβάζαμε) από τον Παναθηναϊκό και με τον παίκτη να επιλέγει ΟΦΗ είναι κι ένα δυνατό ανέβασμα στην ψυχολογία του κόσμου… κάτι σαν νέα μεταγραφή! Ξεκάθαρα πλέον οι εποχές που όποιον παίκτη του ΟΦΗ ήθελε ο Παναθηναϊκός τον έπαιρνε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, μπήκαν στο μπαούλο της ιστορίας.

Έμεινε λοιπόν ο Βούρος, έμεινε η ψυχή και η σημαία της ομάδας… όλα τ’ άλλα θα ναι εύκολα και καλύτερα. Μία μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, ένα ομιλίτικο μπουστάρισμα για τη συνέχεια, περιμένοντας κι άλλες ευχάριστες ειδήσεις από το μεταγραφικό μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ανανέωσε ο Βούρος με τον ΟΦΗ

Τα «όχι» σε Παναθηναϊκό, o Άρης και η νίκη του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.