Ναμπί: Η παραμονή φέρνει... παραμονή

ΟΦΗ

Η σωτηρία του ΟΦΗ ουσιαστικά φέρνει και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Για τον Όμιλο στην παρούσα φάση προέχει η παραμονή στην κατηγορία. Αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητα, αφού το σπουδαιότερο είναι να σωθεί η χρονιά και να κρατηθεί η ομάδα του Ηρακλείου στην Super League 1.

Ο προγραμματισμός σίγουρα γίνεται για την... επόμενη μέρα, ωστόσο αρχικά πρέπει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η σωτηρία, αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι θ' ανατραπούν τα πάντα και θα προκύψουν νέα δεδομένα.

Αυτός ουσιαστικά είναι και ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση "Αντίλ Ναμπί". Λίγους μήνες μετά τον τραυματισμό του, ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε ξεκινήσει τις επαφές του με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και του είχε αποκαλύψει την πρόθεση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Όπως έχει αναφέρει εδώ και καιρό το Capitano.gr, ο ίδιος έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος απ' όλα όσα έχει ακούσει, έχει αγαπήσει τον ΟΦΗ και θέλει να παραμείνει στον Όμιλο.

Η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ παράξενη, όχι μόνο για τους "ασπρόμαυρους", αλλά και για τον Ναμπί, που στο ξεκίνημα ήταν κάπως νωθρός και πάνω που βρήκε τον εαυτό του, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός να τον θέσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Άγγλος επιθυμεί να συνεχίσει στο κλαμπ και το θέμα μοιάζει τυπικό, αφού ουσιαστικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ποιοτικό ποδοσφαιριστή, έναν game changer, τον οποίο το σύνολο του Νιόπλια θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και στο μέλλον.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν ο ΟΦΗ δεν είχε μπει σε... περιπέτειες και δεν έπαιζε στα πλέι άουτ τους κόπους μιας χρονιάς, να είχαν ακολουθήσει και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον, έτσι, τα πάντα κυλήσουν ομαλά, θα συνεχιστεί η κοινή τους πορεία και ο Όμιλος θα διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ναμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέει το «ναι» ο Ναμπί

Θετικά σημάδια για την υπόθεση Ναμπί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.