Λέει το «ναι» ο Ναμπί

ΟΦΗ

Η ανανέωση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό μοιάζει πλέον με θέμα τυπικό.

Μπορεί να μην είναι της παρούσης, αφού πλέον στο προσκήνιο βρίσκεται η προσπάθεια του Ομίλου για να επιστρέψει στην αγωνιστική του κανονικότητα, ωστόσο είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο Αντίλ Ναμπί, ένας από τους μεγάλους άτυχος της τρέχουσας περιόδου για τους «ασπρόμαυρους», έχει δεχτεί πρόταση από τη διοίκηση για να παραμείνει στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.

Το Capitano.gr πριν από μερικές εβδομάδες είχε αναλύσει τα δεδομένα και είχε τονίσει πως όλα έδειχναν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά οι ανακοινώσεις δε θ’ αργήσουν και πολύ ακόμη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν ο ΟΦΗ πήγαινε καλύτερα στο πρωτάθλημα να είχαν… πέσει και οι υπογραφές.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει ν’ αποδεχτεί την προσφορά που έχει στα χέρια του.

Δεν είναι ψέμα ότι ο Ναμπί έχει δεθεί με την ομάδα, περνάει υπέροχα στην Κρήτη και νιώθει άσχημα που δεν μπόρεσε φέτος να τη βοηθήσει, καθώς χάνει ουσιαστικά όλη τη χρονιά.

Πριν επισημοποιηθεί το deal δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι βέβαιο, όμως η υπόθεση δείχνει να έχει μπει στην τελική της ευθεία και θα έχει αίσια κατάληξη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άγγλος θα παραμείνει στον ΟΦΗ και σύντομα θα είναι ξανά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το κενό που άφησε, εξάλλου, είναι ορατό, αφού η ποιότητα του, οι εμπνεύσεις του και το ταλέντο του είναι στοιχεία που απουσιάζουν από το παιχνίδι του Ομίλου.

Αν δεν αλλάξει, επομένως, κάτι δραματικά, μέσα στο επόμενο διάστημα θ’ ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδήσεις για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ-ΟΦΗ 1-0

Σίμος: «Τα λόγια περιττεύουν»

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Νέιρα

Η παρουσία του Νιόπλια στον πάγκο και η εξήγηση

Μπαλογιάννης: «Είμαστε ΟΦΗ και θα το ανατρέψουμε»

Η βαθμολογία - παρέμεινε στα χαμηλά ο ΟΦΗ

Άποψη: Ένας Νιόπλιας δεν φέρνει την άνοιξη... πια!

Άποψη: Βάλτε μέσα τον Εργοτέλη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.