Ναμπί και να μην «ξαναβγεί»!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ σώθηκε με δραματικό τρόπο, όμως το ζητούμενο είναι να μη βιώσει ξανά στο μέλλον τέτοιες «περιπέτειες».

Τα συναισθήματα έντονα, η δικαίωση ήρθε και ο μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε. Εξ’ αρχής η παραμονή ήταν η απόλυτη προτεραιότητα και από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε, η σεζόν κρίνεται φυσικά επιτυχημένη.

Μέσα στην χρονιά, βέβαια, συνέβησαν όχι και λίγα, υπήρξαν απογοητεύσεις, αγωνίες, και στιγμές που στον ΟΦΗ έβλεπαν την «Αλεξάνδρεια» να χάνεται… Τέλος καλό, όμως, όλα καλά…

Έστω και μέσω των μπαράζ ο Όμιλος ανανέωσε τη συμμετοχή του στα «σαλόνια» και ολοκλήρωσε την αποστολή του.

Η διοίκηση του ηρακλειώτικου συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει να «δουλεύει» την… επόμενη μέρα και το… γενικό σκεπτικό του σχεδιασμού είναι μάλλον δεδομένο.

Η δημιουργία, δηλαδή, μιας ομάδας, η οποία δε θα χρειάζεται να μπαίνει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ για να σωθεί, ούτε φυσικά να κρατάει τον κόσμο της στα πρόθυρα της… τρέλας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά στη νέα εποχή, αλλά φυσικά και η δυναμική της διοίκησης του Μιχάλη Μπούση μπορούν, βεβαίως, να κάνουν τους φίλους του ΟΦΗ να αισιοδοξούν.

Η περίοδος που μόλις τελείωσε, εξάλλου, ήταν-κακά τα ψέματα-ειδικών συνθηκών. Η ομάδα φτιάχτηκε το περασμένο καλοκαίρι κάτω από ένα… καθεστώς οικονομικής στενότητας και χωρίς ιδιαίτερη «ευελιξία» στο μεταγραφικό «παζάρι».

Και σίγουρα τον Ιανουάριο ήταν δύσκολο να αλλάξει στο απόλυτο το DNA της ομάδας. Τα καλύτερα, έτσι, είναι μπροστά… Γιατί μπορεί να μην γίνουν σπατάλες απλά για το… θεαθήναι, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο Big Mike και η… παρέα του παρέχουν τα εχέγγυα για το «χτίσιμο» ενός πανίσχυρου ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Πλατανιάς 3-2

Δείτε τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ

Πανηγύρισαν με το... «Mama» στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Το πριμ από Μπούση-Παλυβό

Δείτε εδώ όλα τα ρεπορτάζ από το μπαράζ του Γεντί Κουλέ

Παλυβός στο Capitano.gr: «Πρώτα γλέντι και μετά ο νέος ΟΦΗ»

Δείτε τις απίστευτες στιγμές στο θρίλερ του Γεντί Κουλέ

Ραφαέλα, για σένα!

Η συγγνώμη του Γιακουμάκη

Η εξ Αμερικής ατάκα του Μπούση στα αποδυτήρια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.