Nέα γκέλα για την Μάντσεστερ Γ.

16:35 | 02/10/2021

​Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον Μαρσιάλ στο 43' όμως δέχτηκε οδυνηρή ισοφάριση από τον Τάουνσεντ στο 65' και έμεινε στο 1-1, για να υποπέσει έτσι σε δεύτερη σερί εντός έδρας απώλεια βαθμών στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κρατούσε την κατοχή και πίεζε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 6ο λεπτό ο Μαρσιάλ είχε καλή στιγμή με μία κεφαλιά του. Όσο κυλούσαν τα λεπτά όμως τα ζαχαρωτά ανέβαζαν ρυθμό και γίνονταν απειλητικοί

Μάλιστα, στο 16' απείλησε με κεφαλιά του Κιν στο 16'. ενώ στο 33' ο Γκρέι δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής με τον Ντε Χέα να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι για λίστα λεπτά μονολογούσαν επιθετικά είχαν περισσότερες τελικές και αρκετές μάλιστα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ.

Λίγο πριν απ' τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν τη λύση. Ο Φερνάντες τροφοδότησε τον Μαρσιάλ στα αριστερά της περιοχής, εκείνος πλάσαρε τον Πίκφορντ και έγραψε το 1-0. Ο Γάλλος μάλιστα σημείωσε το πρώτο γκολ του μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Βαράν, Σο, Γουάν-Μπιζάκα, Μαρσιάλ, Γκρινγούντ, Φρεντ, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Καβάνι

Εβέρτον: Πίκφορντ, Κιν, Ντιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Τάουνζεντ, Ντουκουρέ, Γκόρντον, Γκρέι, Ροντόν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.