Νέα πρόσωπα, ίδια εικόνα

08:10 | 19/09/2019

Οι πιθανές αλλαγές στον Βόλο δεν προκαλούν σύγχυση στον ΟΦΗ.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Σίμος και να ήθελε, δε θα μπορούσε να διατηρήσει το αρχικό σχήμα, από πλευράς προσώπων, του ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θα είναι, εξάλλου, η πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο που ο 41χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στις βασικές του επιλογές. Τις 3 πρώτες αγωνιστικές της Super League 1 οι «ασπρόμαυροι» παρατάχτηκαν με την ίδια ενδεκάδα.

Ο Ναμπί, ωστόσο, φαίνεται να χάνει την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, ενώ οι Μαρινάκης και Κοροβέσης ενδεχομένως να μην προλάβουν να είναι έτοιμοι.

Οι εκτιμήσεις, έτσι, θέλουν τον ηρακλειώτικο να προχωράει τουλάχιστον σε μία αντικατάσταση.

Όσες κι αν είναι, πάντως, οι αλλαγές, στον Όμιλο δεν προβληματίζονται, όσον αφορά τουλάχιστον στο κομμάτι της τακτικής.

Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τη φιλοσοφία του προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού, που θέλει να εφαρμόζει το συγκρότημα του.

Στον τομέα, δηλαδή, της προσέγγισης του ματς ο ΟΦΗ αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέχρι τώρα στάνταρ του, αφού από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη, άπαντες έχουν κατανοήσει τι ζητάει ο Σίμος.

Και αυτό φάνηκε, άλλωστε, ιδιαίτερα στο πρόσφατο φιλικό με τον Πλατανιά στο Μάλεμε, που οι «ασπρόμαυροι» παρατάχτηκαν με μια 11άδα, η οποία δύσκολα θα επιλεγεί ξανά από τον νεαρό τεχνικό.

Η ομάδα του Ηρακλείου τότε δεν εμφάνισε καλή εικόνα, δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ απειλήθηκε αρκετά, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ο άξονας πάνω στον οποίο κινήθηκε ήταν ο απαιτούμενος.

Ένα από τα συν για τον ΟΦΗ είναι αυτή η προσήλωση στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του. Το ρόστερ είναι γεμάτο, διαθέτει ποιότητα και επομένως οι όποιες απουσίες μπορούν να καλυφθούν επάξια.

Ο Όμιλος πάει το Σάββατο (21/09) στον Βόλο με την ψυχολογία στα ύψη και στόχο να κάνει ακόμη ένα «βήμα» βελτίωσης, με την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σημαίνει η πιθανή απουσία του Ναμπί

Δύσκολα με Βόλο ο Ναμπί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.