Τι σημαίνει η πιθανή απουσία του Ναμπί

14:52 | 18/09/2019

Ο Αντίλ Ναμπί είναι πιθανό να απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με τον Βόλο και ο Γιώργος Σίμος για πρώτη φορά καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Άγγλος μέσος ακολούθησε θεραπεία και την Τρίτη και οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής δεν είναι με το μέρος του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο κόουτς του ΟΦΗ αναγκαστικά θα «χαλάσει» την τριάδα των χαφ στο κέντρο, η οποία στα τρία πρώτα ματς ήταν σταθερή (Ναμπί, Νέιρα, Μεγιάδο).

Επί της ουσίας, ο Χουάν Νέιρα θα αντικαταστήσει τον Άγγλο μέσο και θα παίξει ως «10άρι» και ο Σακόρ αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Μεγιάδο. Θυμίζουμε ότι ο Σακόρ έπαιξε βασικός στο πρόσφατο φιλικό με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο, όντας δίπλα στον Νέιρα και μπροστά τους ήταν ο Ναμπί.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αλλάξουν δύο γραμμές αν απουσιάσει ο Ναμπί, εκτός της μεσαίας και αυτή της άμυνας. Να πάει, δηλαδή, ο Νάστος στα χαφ δίπλα στον Μεγιάδο και να ξεκινήσει βασικός ο Γιώργος Κουτρουμπής, συνθέτοντας με τον Γιαννούλη το δίδυμο των στόπερ.

Αυτά, όπως καταλαβαίνετε, είναι σενάρια, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Αντίλ Ναμπί και φυσικά ουδείς είναι στο μυαλό του Γιώργου Σίμου που σίγουρα έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τις εναλλακτικές σε περίπτωση που στερηθεί των υπηρεσιών του Άγγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύσκολα με Βόλο ο Ναμπί

Μια... άλλη ματιά στην επικράτηση του ΟΦΗ

Ακόμη ένας λόγος που χαμογέλασε ο Μπούσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.