Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Φεγκουλί

14:19 | 26/07/2021

Την περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί φέρεται να εξετάζουν οι Πειραιώτες σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την Ιταλία.

Ξανά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο φαίνεται πως βρίσκεται ο Σοφιάν Φεγκουλί. Συγκεκριμένα πληροφορίες από την Ιταλία και τον Ρούντι Γκαλέτι, μπλέκουν τον Ολυμπιακό σε μια ακόμη μεταγραφική υπόθεση, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, ακούγεται πως τα έχει «σπάσει» με τη Γαλατά, και ψάχνει το επόμενο του λιμάνι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάνω σε αυτές τις πληροφορίες φαίνεται πως πατά και ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος, αφού πρώτα ανέφερε πως είναι πιθανό να φύγει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Φεγκουλί, στη συνέχεια έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ και του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του 31χρονου εξτρέμ στους Πειραιώτες, οι οποίοι όπως σας έχουμε αναφέρει έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Χένρι Ονιεκούρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλγερινός διεθνής στην Τουρκία αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια, πόσο το οποίο είναι απλησίαστο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.