Νέες καταγγελίες Στειακάκη: «Τι έγινε στο ημίχρονο εις βάρος των διαιτητών;»

09:49 | 20/05/2021

Νέα οργίλη τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες που έκανε ο Γιώργος Στειακάκης το απόγευμα της Τετάρτης, μετά το ματς της Νίκαιας, επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης με μία σειρά εύλογων ερωτημάτων, ενώ επί της ουσίας επιβεβαιώνει το Capitano.gr για όσα έγιναν στο ημίχρονο της επεισοδιακής αναμέτρησης.

Η ανάρτηση του κ.Στειακάκη αναφέρει χαρακτηριστικά (παραθέτοντας φωτογραφία από τον αγώνα με τον Ιωνικό στο Παγκρήτιο στις 17 Ιανουαρίου):

«Στο Παγκρήτιο στις 17-1-2021, την πρώτη αγωνιστική, είχε έρθει ο πρόεδρος του Ιωνικού (ο κάτω δεξιά) με πρωτοπαλίκαρα που γυάλιζε το μάτι τους. Και τότε το έγραψα ότι θα βγάλουν πρόβλημα αν δεν ελεγχθεί το παραβατικό «φαινόμενο Ιωνικός».

Αυτοί στη φωτογραφία είναι ο,τι πιο «πολιτισμένο» διαθέτει αυτός ο Σύλλογος, συγκρίνοντας τους με αυτούς που είδαμε την Τετάρτη 19-1-2021. Και ήταν χθες μέσα στο γήπεδο (κερκίδες και αγωνιστικό χώρο) τουλάχιστον 70-80 άτομα να βρίζουν, απειλούν και προπηλακίζουν ανενόχλητοι.

Και ερωτώ:

1. Ούτε γάτα ούτε ζημιά; Ό,τι έγινε; Υπάρχει κράτος ή όχι;

2. Θα υπάρξει κάποια συνέπεια για αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν τσαμπουκά αυτή την παρανομία παραβιάζοντας κάθε νόμο;

3. Για αυτούς που άφησαν παρανόμως όλους αυτούς να εισέλθουν στο γηπεδο κατά παράβαση της νομοθεσίας; Και μάλιστα να βρίζουν και να προπηλακίζουν μπροστά στα μάτια τους.

4. Αν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο η ορδή των τρομοκρατών, η έκβαση του αγώνα θα ήταν η ίδια;

5. Τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο εις βάρος των διαιτητών; Κανένας δεν άκουσε και δεν είδε; Ήταν εκεί παρατηρητές και αστυνομία; Και, αν όχι, γιατί δεν ήταν; Επίτηδες;

6. Και μια τελευταία ερώτηση: Ξέρετε, κύριοι του οργανωμένου (sic) κράτους, τι παθαίνουν οι θεσμοί όταν καλοπιάνεις και ταίζεις το κτήνος;»

steiakakissocial.jpg#asset:307287

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να τον χαίρονται αυτόν τον Ιωνικό που ανέβασαν!

«Σφαγή» του Εργοτέλη - με το «έτσι θέλω» ο Ιωνικός στην Superleague!

Η φάση - σκάνδαλο στη Νίκαια που έκρινε την άνοδο!

Ιωνικός-Εργοτέλης: Οι φάσεις από το «χειρουργείο» στη Νίκαια

ΠΑΕ Εργοτέλης: «Έβαλε φωτιά... ο Φωτιάς»

Ξέσπασμα Στειακάκη για «μπράβους» και προπηλακισμούς!

Αποθέωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: «Να τοι, να τοι, οι πρωταθλητές»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.