​Νέιρα: Προσέχουν για να τον έχουν

SMS

Ο Αργεντινός συνεχίζει με προσοχή την αποθεραπεία για να προλάβει τα πλέι άουτ

Μία από τις απώλειες και μάλιστα σημαντικές που μετράει ο Νίκος Νιόπλιας είναι δίχως αμφιβολία ο Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός δεν θα είναι σήμερα στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο και όπως φαίνεται δεν θα είναι ούτε στο επόμενο παιχνίδι για τα πλέι άουτ, το Σάββατο 24 Απριλίου με την ΑΕΛ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα και την επανέναρξη των πλέι άουτ στις 8 Μαϊου.

Μετά το Πάσχα ο ΟΦΗ θα έχει ακόμα δύο ματς να δώσει μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος. Με Λαμία εκτός στις 8 Μαϊου και με Παναιτωλικό εντός στις 15 Μαϊου. Στόχος του προπονητικού επιτελείου και του Νίκου Νιόπλια είναι να έχει έτοιμο και υγιή για αυτά τα παιχνίδια τον Χουάν Νέιρα για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του λίγο πριν από τη γραμμή του... τερματισμού και την ολοκλήρωση της τρέχουσας, χιτσκοκικής, χρονιάς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νέιρα νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί και είναι στενοχωρημένος που ο τραυματισμός τον έχει αφήσει πίσω και δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ. Ο Νιόπλιας, από την άλλη, γνωρίζει πόση σημασία έχει η παρουσίαση του Αργεντινού και δεν θέλει να ρισκάρει το οτιδήποτε. Προτιμάει να είναι προσεκτικός για να τον έχει μετά το Πάσχα πανέτοιμο για τους αγώνες με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Σίγουρα θα τον ήθελε με τον Ατρόμητο αυτό το Σάββατο, να του δώσει μία έξτρα λύση στα χαφ, αλλά ο Νέιρα δεν τα κατάφερε. Την επόμενη εβδομάδα ο Όμιλος δίνει ακόμα ένα δύσκολο και κρισιμότατο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» και ο Νέιρα θα παλέψει για να δώσει το παρών. Η αποθεραπεία του, όμως, θα γίνει προσεκτικά και δίχως βιασύνη. Προφανώς ευχή όλων στον ΟΦΗ είναι να προλάβει τον αγώνα της Λάρισας, αλλά αν δεν το καταφέρει τότε και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει σκληρά για να επανέλθει -επιτέλους- την ύστατη ώρα να βοηθήσει και αυτός στα πλέι άουτ.

Ο καλός Νέιρα είναι μία σημαντική μονάδα για την κρητική ομάδα πόσο μάλλον τώρα που πίσω από τον ντε Γκουζμάν δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής με τα οργανωτικά του χαρακτηριστικά και ο Νιόπλιας «τρέμει» για να μη του «χτυπήσει» την πόρτα ξανά η ατυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννου: Για τον ΟΦΗ και την υστεροφημία του

Νιόπλιας: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς"


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.