Νέο ιστορικό ρεκόρ!

SMS
07:48 | 20/09/2019

Η ξέφρενη πορεία του Capitano.gr αποτυπώθηκε και σε αριθμούς

Όταν τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2018, ξεκινούσε αυτό το ταξίδι του Capitano.gr, ούτε οι ίδιοι οι συντάκτες του site δεν φανταζόμαστε τέτοια - γρήγορη και σταθερά ανοδική εξέλιξη. Μια πορεία που με το πέρασμα των μηνών, αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου.

Ένας αθλητικός ιστότοπος με ενημέρωση από όλα τα αθλήματα, έχει προτεραιότητα του την ανάδειξη των πρωταγωνιστών, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές. Με επίκεντρο την Κρήτη και... βόλτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με στόχο την καθημερινή βελτίωση, με στοίχημα μας την σκληρή δουλειά και όπλο την σημαντική δύναμη - πλέον - των αναγνωστών, το Capitano.gr έχει γίνει η αθλητική συνήθεια που βάζει πάνω απ’ όλα τον σεβασμό στα άρθρα μας και την ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Ένα δείγμα τέτοιας ''αφοσίωσης'' αποτυπώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την Τετάρτη, στις 18 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, 28.015 χρήστες επισκέφτηκαν το Capitano.gr, ένα ιστορικό ρεκόρ ημέρας για το site και σίγουρα έναν αριθμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα περιφερειακά site της χώρας. Ας παινέψουμε, λοιπόν, το σπίτι μας και ας ευχηθούμε καλή αθλητική χρονιά σε όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.