Νέος, ωραίος και... ελληνικός

SMS
22:05 | 28/06/2019

Ο ΟΦΗ στοχεύει με τις μεταγραφές στην ποιότητα, στο μέλλον, αλλά και στο ελληνικό στοιχείο.

Η απόκτηση του Τσιλιανίδη, η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Μάνο και η επικείμενη απόκτηση και του Νίκου Μαρινάκη σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Σεμέντο, δείχνουν ξεκάθαρα τα «θέλω» του ΟΦΗ στις μεταγραφές. Δεν είναι μόνο η ποιότητα, αλλά το μέλλον και το ελληνικό στοιχείο.

Ο Όμιλος κινείται στο μεταγραφικό παζάρι όχι μόνο το νέο πρωτάθλημα, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Κατεβάζει το μέσο όρο ηλικίας, επενδύει στο μέλλον του και ταυτόχρονα διατηρεί το ελληνικό στοιχείο. Δεν είναι τυχαίο ότι η κρητική ομάδα κινήθηκε άμεσα και πήρε τρεις Ελληνες ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο, όρεξη για διακρίσεις και δουλειά και αν μη τι άλλο γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μάνος είναι ο γνωστός Μάνος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα συστάσεις. Σπουδαία μεταγραφή για την επίθεση, γνώριμος και αγαπητός στο Ηράκλειο, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ο Τσιλιανίδης είναι από τους πιο ταλαντούχους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Από τους πιο σταθερούς στον Αστέρα Τρίπολης, με πλούσια προσόντα, ενισχύει τον ΟΦΗ στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Μαρινάκης είναι η... ήρεμη δύναμη. Αργά, αλλά σταθερά τα βήματά του, βρήκε τα πατήματά του στον Παναιτωλικό, βοηθήθηκε από την παρουσία του Δέλλα και πλέον στον ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για το μεγάλο βήμα, ενισχύοντας το αμυντικό κομμάτι της ομάδας.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Σεμέντο, αλλά και τους επόμενους που θα έρθουν. Ο ΟΦΗ γίνεται... νεανικός, ορεξάτος και έτοιμος να διαμορφώσει τη μελλοντική του ιστορία. Δίχως τυμπανοκρουσίες και -το σημαντικότερο- με μεταγραφές ουσίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Μάνος

Αυτοανακοινώθηκε ο Φερέιρα

«Φεύγει από τον ΟΦΗ ο Βέρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.