Νέος πρόεδρος στην ΑΕΚατσαμπά

08:41 | 11/06/2019

Αλλαγές στο ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά. Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαστορίδης, στο συμβούλιο παραμένει ο Δημήτρης Σπανός. 

H ανακοίνωση

''Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει τις αλλαγές που προέκυψαν μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας μας. Νέος Πρόεδρος της ΑΕΚατσαμπά αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαστοριδης ενώ ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Σπανός παραμένει ενεργό μέλος του Συμβουλίου. Νέος Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες ως προς το αγωνιστικό τμήμα. Νέος εκπρόσωπος στην ΕΠΣΗ αναλαμβάνει ο Νίκος Καζάκος. Η διοίκηση καλωσορίζει ακόμα δύο νέα μέλη στο ΔΣ τον Νίκο Μαστοριδη και τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Ως αναφορά το θέμα που δημοσιεύτηκε σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου, για το ενδιαφέρον ομάδας παλαιών παραγόντων και παικτών που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα μας, δηλώνουμε ότι: 
1. Η πόρτα του συμβουλίου μας είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε αγαπάει ανιδιοτελώς την ΑΕΚατσαμπά και θέλει να βοηθήσει.
2. Το σημερινό ΔΣ που ανέλαβε την ομάδα πριν από τρία χρόνια, κρατάει ψηλά τη σημαία της ΑΕΚατσαμπά χωρίς φανφάρες και με πολύ αγώνα. Είναι περιττό να αναφέρουμε που ήταν η ομάδα πριν απο το σημερινό ΔΣ και που είναι σήμερα, σε όλα τα επίπεδα. Θεωρούμε ότι η ομάδα είναι "εκεί που της αξίζει" με βάση τα μέσα που διαθέτουμε.
3. Ως αναφορά αυτή καθ' εαυτήν τη πρόταση: "Άνθρακας ο Θησαυρός".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.