Νέος πρόεδρος στην ΕΡΤ - «Τρέχουν» οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά

16:17 | 12/08/2019

Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ως υποψηφίους για τις δύο κορυφαίες θέσεις της ΕΡΤ τον Κωνσταντίνο Ζούλα (ως πρόεδρο) και τον Γιώργο Γαμπρίτσο (ως διευθύνοντα σύμβουλο).

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, μπορεί το τηλεοπτικό της Super League να είναι ακόμα επιφάνεια της αθλητικής επικαιρότητας από τη στιγμή όμως οι μισές ομάδες παραμένεουν στον «αέρα» , περιμένοντας τις εξελίξεις - κυρίως - στην ΕΡΤ.

Να λοιπόν, που ήρθαν οι πρώτες ανακοινώσεις καθώς έχουμε πλέον επίσημα τις προτάσεις για νέο πρόεδρο στην κρατική τηλεόραση καθώς και νέο διευθύντοντα σύμβουλο. Εκτός απροόπτου, ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει πρόεδρος και ο Γιώργος Γαμπρίτσος διευθύνων σύμβουλος ενώ το γραφείο τύπου του πρωθυπουργό θα αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας. 

Έτσι, με την σημερινή εξέλιξη, αναμένεται να ''τρέξει'' το θέμα των τηλεοπτικών, το οποίο αφορά αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και τον ΟΦΗ, ο οποίος παραμένει ''άστεγος'' περιμένοντας την τελική πρόταση της κρατικής TV. Θυμίζουμε επίσης ότι οι ομάδες που έχουν από πέρυσι συμβόλαιο με την ΕΡΤ είναι η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Λαμία και ο Άρης. Ο ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στο Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάκελος τηλεοπτικά: TV or not TV?

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.