Νίκη... με υποσχέσεις για τον ΑΟΧ Κισσαμικό

17:59 | 31/03/2018

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Σπάρτης πέτυχε ο ΑΟΧ Κισσαμικός με 1-3 για το πρωτάθλημα της Football League.

 Οι «Χανιώτες» πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη στην Σπάρτη απέναντι στην τοπική ομάδα με σκορ 1-3, με τους «μπλε» να βρίσκονται στη 6η θέση πίσω από τον Απόλλων Λάρισας έχοντας αγώνα λιγότερο. Με τον Χαλκιαδάκη Μ. να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και «οδηγός» για την ομάδα του καθώς πέτυχε τα πρώτα δυο γκολ στο 10΄και 14' δίνοντας «αέρα» νικητή από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (0-2). Η συνέχεια του αγώνα ήταν η ίδια με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν σφραγίζοντας τη νίκη στο 81' από πέναλτυ με τον Ξυδά.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του αγώνα στο 10' με τον Χαλκιαδάκη να πλασάρει τον Μακρυωνίτης ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Μαρκοπουλιώτη με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Μετά από μερικά λεπτά στο 14' ο ίδιος παίχτης με πάσα του Λέο πλάσαρε από κοντινή απόσταση κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του Πετράκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον  Παναγιώτου να σεντράρει και ο Ζουλιώτης να βρίσκει από πλάγια θέση την μπάλα καταλήγοντας λίγο άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με ένα σουτ του Ράντι να καταλήγει άουτ στο 37ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Πετράκη ήρθε στο 56' με τον Λεμονή να βγάζει μπαλιά ακριβείας στο Λέο, με τον δεύτερο να πιάνει το σουτ δίχως να δώσει την κατάληξη όμως που ο ίδιος ήθελε στέλνοντάς την άουτ. Στο 70' ο Τριανταφυλλάκος μείωσε για τους γηπεδούχους με απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμού. Σε αυτό το σημείο οι παίκτες της Σπάρτης προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πετύχουν την ισοφάριση με τον Ξυδά να τους «κόβει» τα φτερά 11 λεπτά αργότερα. Με εξαιρετική κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ιδανικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το τελικό σκορ του αγώνα με 1-3.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Ζακύνθου)
Βοηθοί: Καρβούνης (ΕΠΣ Μεσσηνίας)-Ψάρρης (ΕΠΣ Ζακύνθου)
4ος διαιτητής: Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας)

Σπάρτη (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομοπουλος, Κολτσίδας, Παναγιώτου, Τσιμόντζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (70' Μπέλης), Σανδραβέλης (46' Δεινόπαπας), Ράντι, Φουρτάδο (56' Ράνος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (71' Σάλιακας), Ξυδάς (90+3' Αποστολίδης), Λέο (87' Νικόλτσης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.