Νίκες που δίνουν… 6 βαθμούς

SMS
21:54 | 09/11/2018

Ο ΟΦΗ ψάχνει στη Λιβαδειά μια νίκη… 6 βαθμών.

Όλα τα παιχνίδια έχουν φυσικά τη δική τους τεράστια σημασία για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ωστόσο του Σαββάτου (10/11) στη Βοιωτία ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Συμπεριλαμβάνεται, δηλαδή, σ’ αυτά τα ματς που δίνουν όχι 3, αλλά… 6 βαθμούς.

Και αυτό ίσως ν’ αποτελεί και το ισχυρότερο κίνητρο του Ομίλου στη συνάντηση απέναντι στους «πράσινους». Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά ότι ένα ενδεχόμενο «τρίποντο» θα έχει διπλό όφελος.

Και αυτό γιατί οι «ασπρόμαυροι» κοντράρονται μ’ έναν αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους και μάλιστα τον αντιμετωπίζουν στο «σπίτι» του. Το «διπλό», έτσι, δίνει αυτόματα βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα, ενώ η νίκη κρατάει χαμηλά τον Λεβαδειακό και του μεταφέρει έξτρα άγχος και πίεση ενόψει της συνέχειας.

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ακόμη «δρόμο», αλλά τέτοιου είδους αναμετρήσεις έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα και η έκβαση τους σε αρκετές περιπτώσεις κρίνει πολλά. Ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στη φετινή Super League, η οποία-αν έρθει-θα πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία και θα «βυθίσει» και άλλο τους Βοιωτούς.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.