Νίκη χρειαζόταν, όχι εμφάνιση!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ δεν έπεισε, αλλά κέρδισε. Και αυτό έχει περισσότερη σημασία…

Ο Όμιλος πήγε στο ματς της Λαμίας και ενώ βρισκόταν σε μια «περίεργη» κατάσταση. Τα 12 επίσημα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και αποχώρηση του Φιγκεϊρέντο, δημιουργούσαν ερωτηματικά ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Και είναι αλήθεια ότι η εικόνα του κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική ήταν. Πολλά αβίαστα λάθη, νευρικότητα και για ακόμη μία αναμέτρηση δεν απέδωσε ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Επιθετικά ο ηρακλειώτικος σύλλογος ήταν ακίνδυνος, δεν έβγαλε συνεργασίες, δεν είχε φαντασία και γενικά κινήθηκε στη μετριότητα στο μεγαλύτερο σχεδόν κομμάτι της συνάντησης.

Και όμως μπροστά στο «τρίποντο», το καθόλου ικανοποιητικό πρόσωπο που έδειξε, δεν έχει σχεδόν καθόλου σημασία.

Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ανάγκη για τη νίκη. Ήθελε τους βαθμούς και όχι την απόδοση. Το ιδανικό φυσικά θα ήταν να τα συνδυάσει και τα δύο, ωστόσο πόσες φορές την προηγούμενη περίοδο άξιζε να πάρει παιχνίδια και στο τέλος έμενε με την πίκρα του άσχημου αποτελέσματος;

Η επιτυχία επί ενός σκληροτράχηλου αντίπαλου και μάλιστα εκτός έδρας αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Όμιλο.

Θα δώσει ψυχολογία και θ’ αυξήσει το δείκτη αυτοπεποίθησης των «ασπρόμαυρων». Προσφέρει ηρεμία και βοηθάει αρκετά για να… καθαρίσει το μυαλό.

Το νέο ξεκίνημα έγινε και πλέον ο Σίμος και οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά τους απερίσπαστοι. Ποτέ, βεβαίως, δεν υπήρξε θέμα, ωστόσο μία ακόμη «γκέλα» και έπειτα από μια μέτρια παρουσία, θα προκαλούσε μία ανησυχία.

Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου. Στην… εξίσωση μπαίνουν άμεσα οι Στάρτζεον και Γιάννου, που δίνουν ποιότητα και ταλέντο, οι επιλογές αυξάνονται και δε θ’ αργήσει η στιγμή που ο ΟΦΗ θα θυμίσει το σύνολο της περασμένης σεζόν.

Τα οφέλη του «διπλού» στη Λαμία είναι πολλά και στο άμεσο μέλλον θα φανεί πόσο πολύτιμο ήταν για τον Όμιλο αυτό το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη νίκη στη Λαμία... μετά το 1967!

Από Λαμία... σε Λαμία ο ΟΦΗ

Επιτέλους νίκη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.