Νίκη για το σερί του…

08:20 | 04/11/2018

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (19.30) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει αήττητος για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

Ο Όμιλος έχει βρει το «δρόμο» του και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής θέλει να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία. Φιλοξενεί την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο «Γεντί Κουλέ» και επιδιώκει να πάρει τη δεύτερη νίκη του στη Super League, αλλά και να διατηρήσει το καλό σερί που έχει «χτίσει» το τελευταίο διάστημα.

Το σύνολο του Παπαδόπουλου θέλει, δηλαδή, να μείνει μακριά από τις ήττες για τέταρτο «κολλητό» παιχνίδι (πέμπτο με αυτό κόντρα στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο). Αυτό φυσικά φιλοδοξεί να το πετύχει με το «τρίποντο», καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν ικανοποιεί τους «ασπρόμαυρους».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα βρει απέναντι του την τελευταία ομάδα της γενικής κατάταξης, η οποία δεν έχει ακόμη κατακτήσει ούτε βαθμό και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη, αφού έχει υψηλά κίνητρα για το θετικό αποτέλεσμα.

Τη συγκεκριμένη παράμετρο την υπολογίζουν πολύ στον ΟΦΗ και βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα το ματς. Μπορεί ο Όμιλος να έχει τον πρώτο λόγο, μιας και, εκτός των άλλων, παίζει και μπροστά στο κοινό του, όμως άπαντες ξέρουν πως πρέπει να φανερώσουν την υπεροχή τους μέσα στο γήπεδο.

Για άλλη μία αγωνιστική, βέβαια, ο 47χρονος προπονητής δεν μπορεί να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι Μεγιάδο και Παπαστεριανός είναι τραυματίες και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Για λόγους τακτικής «κόπηκαν» οι Κομεσίδης και Σάσι. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος επέστρεψε το Σάββατο (03/11) στο Ηράκλειο και θα μείνει για μερικές ημέρες ακόμη στην Κρήτη, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Το ματς, τέλος, θα διευθύνει ο Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας με βοηθούς τους Καλαμπόκη (Αιτ/νίας) και Δημητριάδη (Καστοριάς). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.