Νικηφόρος: «Η διακοπή θα μας επηρεάσει»

12:28 | 28/11/2020

Ο τερματοφύλακας του Ρεθυμνιακού μίλησε για τις νέες συνθήκες, μετά το σταμάτημα της δράσης.

Ο Γιάννης Νικηφόρος τόνισε ότι η διακοπή θα επηρεάσει την ομάδα του, αλλά και τις υπόλοιπες και πρόσθεσε ότι με την επανέναρξη θα φανεί ποιες «χτίστηκαν» καλά το περασμένο καλοκαίρι. Αναλυτικά είπε:

«Η πορεία της ομάδας μέχρι την στιγμή που διεκόπη το πρωτάθλημα πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή. Ήμασταν σε πολύ καλό momentum. Πραγματοποιήσαμε καλό ξεκίνημα και μπήκαμε πολύ δυνατά στο «παιχνίδι» που θα οδηγούσε στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το καλοκαίρι κατά την γνώμη μου έγιναν ουσιαστικές κινήσεις που οδήγησαν στην δημιουργία μιας πολύ καλά δομημένης ομάδας που αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες.

Ακολούθησε μια χρονική περίοδος από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και πριν κλείσουν ξανά οι αθλητικοί χώροι όπου κάτω από τις οδηγίες του προπονητικού τιμ δουλέψαμε σκληρά. Αν σε αυτά προσθέσω και το «οικογενειακό κλίμα» που επικρατεί στα αποδυτήρια τότε δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος γιατί είχαμε την ιδιαίτερα θετική εικόνα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος πιστεύω θα μας επηρεάσει, όπως φυσικά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο.

Όταν όμως θα επιστρέψουμε με το καλό στα γήπεδα θα παίξει σημαντικό ρόλο ποιες ομάδες έχουν «βάθος» και έχουν δομηθεί καλά από την καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και ποιες έχουν δουλέψει πολύ καλά τόσο συνολικά, όσο και σε επίπεδο μονάδων.

Εύχομαι η πανδημία του κορωνοϊού να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα γίνεται. Αυτή η περιπέτεια να αποτελέσει μια ευκαιρία να γίνουμε πιο δυνατοί.

Πρέπει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο να ακολουθήσουμε πιστά τα μέτρα των ειδικών, ώστε να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητα μας.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι η δυσάρεστη αυτή εμπειρία μας υποχρεώνει να ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, δύναμη και υπομονή ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την πανδημίας και τις επιπτώσεις της, μέχρι αυτή η περιπέτεια να τελειώσει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.