Νικητές ΟΦΗ και... ποδόσφαιρο!

18:55 | 24/03/2018

Ματς διαφήμιση στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη 4-2 επί του Εργοτέλη, πραγματικός νικητής όμως ήταν το ποδόσφαιρο. Εξαιρετικό θέαμα, καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ, τα οποία αποζημίωσαν τους θεατές.

Ο Εργοτέλης είχε το ιδανικό ξεκίνημα παίρνοντας προβάδισμα δυο γκολ, για να ισοφαρίσει γρήγορα ο ΟΦΗ και να πάρει το προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Σέρχιο Λεάλ ο οποίος είχε γκολ και δύο ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Κουτσιανικούλης με τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τέτοιο τρόπο που τουλάχιστον στα τελευταία… πολλά χρόνια, δεν έχουμε ξαναδεί. Μέσα σε 5 λεπτά να έχουν μπει 3 γκολ. Με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Κάιπερς πέτυχε το 0-1, δύο λεπτά αργότερα ο Σταματάκος το 0-2, για να μειώσει στο 5’ ο Κουτσιανικούλης 1-2…

Ανάλογη ήταν όμως και η συνέχεια, καθώς ο καταιγισμός των τερμάτων δεν σταμάτησε εκεί, με τον Κουτσιανικούλη στο 18’ με κεφαλιά να ισοφαρίζει 2-2 και να φέρνει τον αγώνα στα ίσια. Μια αναμέτρηση η οποία στο ξεκίνημά της είχε έναν «δαιμονιώδη» ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Τον Εργοτέλη να πετυχαίνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και τον ΟΦΗ όμως να δείχνει την ψύχραιμη αντίδραση…

Έπειτα από το απίστευτο αυτό εικοσάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, όμως και πάλι ήταν τέτοιος που έδινε αρκετά καλό θέαμα στους θεατές. Και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν ακόμα τουλάχιστον ένα γκολ. Αυτό δεν ήρθε και το ημίχρονο έληξε 2-2.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο ΟΦΗ με σκόρερ τον Ντίνα πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και πήρε το προβάδισμα στο σκορ 3-2, με πλασέ του από την αριστερή πλευρά, μετά από πάσα του Κουτσιανικούλη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Εργοτέλη από την πλευρά του να προσπαθεί και να βρίσκει χώρους για αντεπιθέσεις, με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Με την εμπειρία και την ικανότητα των παικτών του, ο ΟΦΗ κατάφερε να αξιοποιήσει περισσότερο τις φάσεις που δημιουργούσε και στο 71΄ με τον Λεάλ να σφραγίζει την εξαιρετική του παρουσία με γκολ, πετυχαίνοντας το 4-2. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο 76’ όταν ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Βογιατζή για κτύπημα στον Νάστο.

Τα εναπομείναντα λεπτά δεν έφεραν κάτι περισσότερο και ο ΟΦΗ πανηγύρισε τη 10η στη σειρά νίκη του, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή, ενώ ο Εργοτέλης υποχώρησε και πάλι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Θυμηθείτε τι έγινε στην αναμέτρηση στο ''Γεντί Κουλέ''

φωτογραφία: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.