ΟΦΗ-Εργοτέλης 4-2 / ΤΕΛΙΚΟ

16:00 | 24/03/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση ΟΦΗ-Εργοτέλης για την 23η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης. Στις 5:00 η σέντρα του παιχνιδιού.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

85' Ο Περογαμβράκης θα δώσει στον Αργυρόπουλο, αυτός μόνος του με τον Κατσιμήτρο, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να αποκρούει εντυπωσιακά.

83' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Αλέξη Περογαμβράκη να μπαίνει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της ομάδας του, μετά τον τραυματισμό του. Από το ματς βγήκε ο Ντίνας.

82' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μπουρσέλη ο Κούρτι.

ΣΧΟΛΙΟ: Το προβάδισμα των δύο τερμάτων που έχει ο ΟΦΗ, σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα, έχουν φέρει τους γηπεδούχους κοντά στη νίκη. Ο Εργοτέλης προσπαθεί, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει ανατροπή, όμοια με αυτή που δέχθηκε.

76' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Βογιατζή για κτύπημα εκτός φάσης στον Νάστο. Με δέκα ο Εργοτέλης.

74' Ολοκληρώνει την εξαιρετική παρουσία του στο ματς ο Σέρχιο Λεάλ, δίνοντας τη θέση του στον Βαφέα, στη δεύτερη αλλαγή του ΟΦΗ στην αναμέτρηση.

72' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στον αγώνα ο Ιατρούδης αντί του Μπουτσάκη.

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Λεάλ σφραγίζει την εξαιρετική του εμφάνιση με γκολ. Μετά από ωραία κίνηση και πάσα του Μάνου, ο Ουρουγουανός με ωραίο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του και θα ανεβάσει το σκορ στο 4-2.

60' Κοντά στο τέταρτο γκολ ο ΟΦΗ, με τον Ντίνα να βγάζει μόνο του τον Λεάλ, ο οποίος απέναντι στον Κατσιμήτρο θα πλασάρει, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να διώχνει σε κόρνερ.

ΣΧΟΛΙΟ: Συνεχίζει να προσφαίρει συγκινήσεις το ντέρμπι, μακράν το καλύτερο ματς που έχουμε δει εφέτος ως τώρα στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να σημαίνει πως ο Εργοτέλης είναι σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι πιέζουν, οι φιλοξενούμενοι αναζητούν χώρους για αντεπιθέσεις.

58' Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Έφορντ πέρασε ο Βογιατζής.

56' Ευκαιρία για τον Εργοτέλη να ισοφαρίσει με τον Κάιπερς να βρίσκει τον Έφορντ, αυτός πλάσαρε τον Στρέζο ο οποίος έδιωξε με τα πόδια, με τον Κάιπερς να προσπαθεί εκ νέου, αλλά να μην μπορεί να κάνει το πλασέ.

51' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Κουτσιανικούλης από αριστερά θα δώσει στον Ντίνα, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα περάσει και τον Κατσιμήτρο και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 3-2!

46' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Μονιάκη ο Κοιλιάρας. Ο Εργοτέλης συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε την αναμέτρηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

*Δείτε τα τελικά αποτελέσματα της ημέρας και το ''διπλό'' του Άρη στα Χανιά

ΣΧΟΛΙΟ: Πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο είδαν στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, οι περισσότεροι από 5000 θεατές που βρίσκονται στο γήπεδο. Ανοιχτό, γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο και κυρίως τέσσερα γκολ. Ο Εργοτέλης αιφνιδίασε, ο ΟΦΗ αντέδρασε και οι δύο μονομάχοι προσπαθούν για να πάρουν το προβάδισμα. Λεάλ για τον ΟΦΗ και Τσέλιος για τον Εργοτέλη οι κινητήριοι μοχλοί των δύο ομάδων, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για γκολ των ομάδων τους.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45' Σειρά του ΟΦΗ να φτάσει κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά, ο Μπάτζιος γλίστρησε, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Λεάλ, το πλασέ του οποίου έδιωξε ο Κατσιμήτρος.

42' Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπουρσέλη απέναντι στον Στρέζο να πλασάρει και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να διώχνει με δυσκολία!

41' Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με τον Τσέλιο να βγάζει ωραία στον Κάιπερς, το ωραίο πλασέ του Βέλγου όμως πέρασε μόλις άουτ.

ΣΧΟΛΙΟ: Πάρα πολύ καλό το παιχνίδι στο πρώτο του ημίωρο. Έχει ρυθμό, ένταση και κυρίως... τέσσερα γκολ. Ο Εργοτέλης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, όμως ο ΟΦΗ αντέδρασε ψύχραιμα και σωστά. Ο Εροτέλης γίνεται πλέον, όποιο και αν είναι το τελικό σκορ, η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει 2 γκολ στον ΟΦΗ και στους δύο αγώνες που έχει δώσει. Από καμία άλλη ομάδα ως τώρα ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί 4 γκολ στα δύο ματς του πρωταθλήματος. Από πλευρά θεάματος είναι σίγουρα "γεμάτοι" οι 5000 και πλέον θεατές που βρίσκονται στο γήπεδο.

28' Ο Αργυρόπουλος θα φέρει τη μπάλα στην περιοχή στον Κουτσιανικούλη, πριν προλάβει να πλασάρει όμως αυτός, ο Κατσιμήτρος θα βγει και θα μπλοκάρει τη μπάλα.

23' Ο Σταματάκος βρίσκει τον Μπουτσάκη, το σουτ που θα επιχειρήσει όμως θα καταλήξει άουτ.

21' Ο Μάνος θα κερδίσειτη μπάλα από τον Πάτα, θα περάσει στην περιοχή, το πλασέ που θα κάνει όμως θα το διώξει με τα πόδια ο Κατσιμήτρος.

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Με έξοχη σέντρα του Λεάλ από την αριστερή πλευρά, θα σεντράρει μέσα στην περιοχή όπου με κεφαλιά ο Κουτσιανικούλης θα ισοφαρίσει 2-2!

ΣΧΟΛΙΟ: Απίστευτο ξεκίνημα στην αναμέτρηση, όπου στα πέντε κιόλας πρώτα της λεπτά, έχουμε τρία γκολ. Κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ δύο γκολ στην έδρα του έχει δεχθεί μόλις μια φορά, από την Παναχαϊκή. Τέσσερα συνολικά είναι τα γκολ που έχει δεχθεί εφέτος στην έδρα του. Ο Εργοτέλης από την πλευρά του, έχει πετύχει και στα Χανιά με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό γκολ με την έναρξη του αγώνα.

5' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Ντίνας θα δώσει στον Κουτσιανικούλη, ο Λαρισαίος επιθετικός με πλασέ μειώνει σε 1-2.

3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Βαθιά μπαλιά ο Μπουτσάκης προς τον Σταματάκο, στην μεγάλη περιοχή ο τελευταίος με κοντινό σου θα πετύχει το 0-2.

1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Αντεπίθεση Εργοτέλη από αριστερά ο Σταματάκος στον Κάιπερς και αυτός σημειώνει το 0-1

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του έχει στο τέρμα τον Κατσιμήτρο, αριστερά στην άμυνα τον Σταμόπουλο, δεξιά τον Νικολακάκη και στόπερ τους Μπάτζιο και Πάτα. Στη μεσαία γραμμή οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Μπουρσέλης, με τους Έφορντ και Σταματάκο στα άκρα και εμπρός τον Κάιπερς

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τερματοφύλακα τον Στρέζο, αριστερό μπακ τον Μονιάκη, δεξιό τον Αργυρόπουλο και κεντρικούς αμυντικούς τους Ποτουρίδη και Κομεσίδη. Στο κέντρο οι Νάστος και Μαχαίρας, με τον Λεάλ πιο μπροστά, στα άκρα τους Ντίνα και Κουτσιανικούλη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

* Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Πάτρικ Βουό, έμεινε όμως στον πάγκο. Από τους 20 που είχε επιλέξει στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος, εκτός 18άδας έμειναν οι Γιαγκιόζης και Παπατόλιος.

Στα Περιβόλια, ο ΑΟΧ Κισσαμικός ισοφαρίζει τον Άρη (2-2)

* Φθινοπωρινές οι καιρικές συνθήκες, με συννεφιά και απειλή βροχής. Παρόλα αυτά η προσέλευση των φιλάθλων συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι συνθέσεις: 

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης, Νάστος, Ντίνας, Λεάλ, Μάνος, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Βουό, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μπουρσέλης, Κάιπερς, Έφορντ, Πάτας.

Αναπληρωματικοί: Xανιωτάκης, Μαζουλουξής, Οικονόμου, Ιατρούδης, Βογιατζής, Κούρτι, Μανουσάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Πάγκαλο (Λασιθίου)

Ημίχρονα στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Football league:

  • ΑΟΧ Κισσαμικός - Άρης 1-2
  • Αν. Καρδίτσας - Καραϊσκάκης Άρτας 0-0
  • Παναιγιάλειος - Καλλιθέα 0-0
  • Αιγινιακός - Απόλλων Λάρισας 1-1
  • Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα 0-0

*Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.