«Γύρισε το μπιφτέκι» ο Παπαδόπουλος

SMS

Ένας γύρος επιτυχιών για τον έμπειρο κόουτς με την ομάδα των Χανίων, η οποία μεταμορφώθηκε με την παρουσία του και διεκδικεί πλέον την άνοδο στην Superleague

Η ομάδα των Χανίων προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες για την πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στην Superleague, απέναντι στην φιλόδοξη Ξάνθη (Μ. Τετάρτη, 15.30). Οι μπλε ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 5η θέση (35 βαθμοί), αφού στην τελευταία ''στροφή'' ο Εργοτέλης πήρε την 4η θέση. Έτσι, η κρητική ομάδα μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα με διαφορά 6 βαθμών από την 2η Ξάνθη.

Παρά το γεγονός ότι τα Χανιά ξεκίνησαν την σεζόν με φιλοδοξίες ανόδου, στην πορεία ο στόχος αυτός έμοιαζε με ''θαύμα'', μέχρι και την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου, κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου. Ο τεχνικός από το Κιλικίς δεν περνούσε καλά στην Πάτρα, τα αποτελέσματα και το κλίμα δεν τον ευνοούσαν και κάπως έτσι έγινε ο αντικαταστάτης του Βοσνιάδη στον πάγκο και βρέθηκε ξανά στην Κρήτη.

Στο ντεμπούτο του με τα Χανιά, στην πρεμιέρα του β' γύρου, ήρθε η ήττα με 0-1 από τον Ιωνικό όμως στη συνέχεια δεν ξανακοίταξε πίσω. Όμως, στα επόμενα 11 παιχνίδια μέχρι το φινάλε, οι μπλε έχασαν μόλις ένα παιχνίδι, και αυτό στην Πάτρα, με το γκολ του Αραβίδη στο 90'. Λες και και ήταν... γραφτό, η επόμενη ήττα να έρθει από την ''πρώην'' ομάδα του.

Συνολικά στα 12 παιχνίδια στον πάγκο ο Παπαδόπουλος πέτυχε με τα Χανιά 7 νίκες, είχε 3 ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μάλιστα, οι 6 από τις 7 νίκες ήρθαν με μηδέν παθητικό, δείγμα της αμυντικής βελτίωσης των μπλε. Ο ''Παπ'' αναμόρφωσε τα Χανιά, γύρισε το... μπιφτέκι και την Μ. Τετάρτη θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν οι φιλοδοξίες φτάνουν μέχρι και την 2η θέση και τα μπαράζ ανόδου ή τα όνειρα του Ροκάκη και των Χανίων θα πάρουν παράταση για ακόμα μια χρονιά...

Kαι κάτι τελευταίο: Με τις πρόσφατες επιτυχίες ο Παπαδόπουλος προσπέρασε τον Σπανό σε νίκες στην Β' Εθνική. Πλέον, ο Κιλκισιώτης κόουτς έχει 95 νίκες σε 165 ματς σε 7 σεζόν στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, είναι πλέον στην 10αδα σε αυτό τον τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Πρόγραμμα και μεταδόσεις σε πλέι οφ / άουτ της Superleague 2

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.