Αποκαλυπτικός Παπαδόπουλος στο Livetalks

08:02 | 19/06/2020

Συνέντευξη στο ιντερνετικό ραδιόφωνο ''Livetalks'' παραχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΟΦΗ, σαν ποδοσφαιριστής παλαιότερα και σαν προπονητής τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Livetalks και στην εκπομπή ''Sold out'' για τα όσα διαδραματίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στην μετά - κορωνοϊο εποχή, απάντησε για το μέλλον της την καριέρας του ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΟΦΗ είχε ξεχωριστή θέση στην ραδιοφωνική συζήτηση.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε για την σύντομη θητεία του στον Απόλλων Σμύρνης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον Κυπριακών ομάδων προς το πρόσωπο του, ενώ ευχήθηκε ''Καλή επιτυχία στον καλό φίλο Γιάννη Πετράκη'' - όπως είπε χαρακτηριστικά - μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ρεθυμνιώτη τεχνικού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Superleague 2, το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ όταν εκείνος ήταν προπονητής, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται τώρα, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: ''το καλύτερο τμήμα της ΠΑΕ είναι το επικοινωνιακό''. Επίσης, έκανε ιδιαίτερες αναφορές στον κόσμο της ομάδας και ότι ακόμα δέχεται μηνύματα αγάπης

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς απάντησε στο ερώτημα για το ποιον παίκτη του ΟΦΗ θα έπαιρνε σε μελλοντική του ομάδα, σχολίασε την αγωνιστική ταυτότητα της, ενώ αναφέρθηκε και στις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του στον πάγκο του Ομίλου.

Ακούστε τη συνέντευξη:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πετράκης, ο Παπαδόπουλος και η... κοινή ομάδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.