Νίλ(α) με τη ρήτρα

20:12 | 27/12/2019

Ο ΟΦΗ στην παρούσα φάση δεν ασχολείται με τον Νίλι, αφού για να τον αποκτήσει, πρέπει να καταβάλλει ένα αξιοσέβαστο ποσό στον Πλατανιά.

Υπό διαφορετικές συνθήκες ο Όμιλος θα είχε ήδη κάνει κίνηση για πάρει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Και οι πιθανότητες θα ήταν, μάλιστα, με το μέρος του.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» αφήνουν στην άκρη αυτή την ελκυστική περίπτωση ενός παίκτη, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ και τη φιλοσοφία του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Το Capitano σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως το βασικό «εμπόδιο» για να προχωρήσει η μεταγραφή ήταν η ρήτρα που έχει βάλει ο Πλατανιάς, μιας και υπήρχε εκατέρωθεν διάθεση για συνεργασία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Νίλι.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Χανιώτες, ήταν δεδομένο πως οι «κόκκινοι» δε θα ήθελαν να τον δουν ν’ αγωνίζεται σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι, όπου θα ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του με την ομάδα του Τάτση.

Γι’ αυτό, έτσι, έβαλαν και τους σχετικούς όρους, που κάνουν «απαγορευτικές» τις πιθανές προθέσεις του ΟΦΗ για να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό του.

Αν, δηλαδή, ο Νίλι υπογράψει μέσα στο χειμώνα με άλλο σύλλογο της χώρας, θα πρέπει ο ίδιος να καταβάλλει στον Πλατανιά 100.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα πρέπει να δώσει και η ομάδα που θα τον αγοράσει.

Στον Όμιλο, έτσι, ρώτησαν, έμαθαν και έκαναν πίσω. Επειδή, βέβαια, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στους «ασπρόμαυρους», δε θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν τον προχωρήσουν από τώρα το θέμα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαφορετικά η υπόθεση θα μεταφερθεί την 1η Ιουλίου, εφόσον ο ίδιος φυσικά είναι και τότε διαθέσιμος.

Το σίγουρο, δηλαδή, είναι ότι ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός δε θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα τον Ιανουάριο και πολύ δύσκολα, βεβαίως, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ, ο Νίλι και η ρήτρα του Πλατανιά

Η χρονιά «εκτόξευσης» του Αντίλ!

«Ψωνίζει» από τα… ξένα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.