Νιόπλιας: «Χρειαζόμαστε μεταγραφές»

20:11 | 28/07/2021

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για την εικόνα στο φιλικό με την Άλκμααρ, αλλά και για τις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης (0-2 η Άλκμααρ), ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την προετοιμασία, για την ετοιμότητα της ομάδας του, αλλά και για τις μεταγραφές.

«Η Άλκμααρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι για τα κυβικά μας. Αυτό είναι κάτι το οποίο είδαμε και στο φιλικό της με τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλό φιλικό, δώσαμε πολλές δυνάμεις. Ανταποκριθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η διαφορά που έχουμε είναι τεράστια.

Σήμερα θέλαμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα στο 4-2-3-1 ο Σαρδινέρο έπαιξε λίγο πιο πίσω. Μπροστά δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποιο μόνο χωρίς να έχει βοήθεια, θέλαμε να δώσουμε βοήθεια στον Καστάνιος και επιλέξαμε να παίξουμε με τον Σάρδι εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε στα δικά μας στάνταρ και παίξαμε το σύστημά μας.

Δεν μπορώ να πω ούτε ότι είμαι ευχαριστημένος ούτε απογοητευμένος. Το έχω ξαναπεί, έτσι είναι η προετοιμασία. Ούτε ένα μήνα δεν κάνουμε προπονήσεις και είμαστε καλά, δεν έχουμε προβλήματα, ούτε τραυματισμούς.

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε βοήθεια σε ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες θέσεις έχουμε πολλούς, σε κάποιους λίγους. Εκεί θέλουμε ισορροπία. Οι άνθρωποι που χειρίζονται τις μεταγραφές δεν σταματούν να ασχολούνται και ψάχνουν διαρκώς. Νομίζω ότι στο τέλος κάτι θα βρούμε και ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.