Νιόπλιας: «Εχουμε καλούς παίκτες, αλλά θα μας πάρει λίγο χρόνο να γίνουμε καλή ομάδα»

ΟΦΗ

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε το αποτέλεσμα, τις μεταγραφές, την εικόνα του ΟΦΗ και επανέλαβε τον στόχο της εξάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ με αυτές που έκανε αμέσως μετά το τέλος του 3-1 από τον Ατρόμητο στο συνδρομητικό κανάλι.

Μιλώντας λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά το 1-1, αλλά και στις απουσίες που είχε στο επιθετικό κομμάτι, ενώ τόνισε ότι μόλις μπουν οι νέοι παίκτες και ενσωματωθούν ο ΟΦΗ θα γίνει καλή ομάδα. Επίσης, επανέλαβε πως στόχος του Ομίλου είναι η εξάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια:

Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Μέχρι το 0-1 δεν φαινόταν ότι θα ήταν αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού. Μετά το 1-1 ο Ατρόμητος κυριάρχησε και πήρε τη νίκη δίκαια. Σε κάθε γκολ που τρως κάτι κάνεις κακό. Θα το δούμε και θα το αναλύσουμε. Η αντίδρασή μας μετά το 1-1 ήταν κακή, δεν φαινόταν ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη ο αγώνας.

Δεν μπορώ να πω για κούραση, όλες οι ομάδες είναι έτσι. Θα φτιάξουμε ομάδα, αλλά θα μας πάρει χρόνο γιατί τώρα βάζουμε καινούργιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Θέλουμε ακόμα δουλειά για να καταλάβουν οι νέοι το παιχνίδι μας, να δουν και πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν τους είχαμε από την προετοιμασία θα ήταν διαφορετικά, αλλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε στο "αν". Δεν μπορούμε να λέμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Εχουμε καλούς παίκτες, αλλά θα μας πάρει λίγο χρόνο να γίνουμε καλή ομάδα.

Η εξάδα είναι στόχος. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα με μία ήττα. Ο ΟΦΗ πρέπει να βάζει στόχους. Γενικά πρέπει να βάζουμε στόχους για να γινόμαστε καλύτεροι.

Ο Ντίκο έκανε 10 μέρες προπόνηση και έπρεπε να παίξει 45 λεπτά, αλλά έπαιξε 80. Και βάλαμε ένα παιδί 17 χρονών μέσα (Θεοδοσουλάκη). Δεν είχαμε ούτε τον Ντουρμισάι ούτε τον Τσιλιανίδη ούτε τον Καμάου. Από τους 9 ποδοσφαιριστές στον πάγκο είχαμε ένα τερματοφύλακα, τον πιτσιρικά που έπαιξε, ακόμη ένα μικρό μεσοεπιθετικό από την Κ19 και οι άλλοι ήταν 6 μεσοαμυντικοί. Ακραία μπακ και στόπερ και μόνο ο Στάικος κεντρικός χαφ. Ετσι ήρθε η συγκυρία γιατί την προηγούμενη εβδομάδα τους είχαμε όλους και ήμασταν ευχαριστημένοι από το φιλικό με την Επισκοπή. Αλλά διαφοροποιήσαμε το στιλ παιχνιδιού για να ανταπεξέλθουμε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.