Νιόπλιας: «Ετσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

13:13 | 26/08/2022

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube για τον κυριακάτικο (28/8) εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (21.00 - Live Capitano.gr)

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ''Γεντί Κουλέ'', μίλησε ο κόουτς του ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει και αυτή την αγωνιστική τους Τσιλιανίδη και Ντουρμισάι στην διάθεση του, λογικά επιστρέφει ο Καμάου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

''Mας περιμένει ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό με έναν αντίπαλο πολύ δυνατός και θα είναι ακόμα πιο δυνατός κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά αν θέλουμε να είμαστε ομάδα που έχει στόχους, πρέπει να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, και πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε. Χρειάζονται πολλά πράγματα μέσα σε ένα παιχνίδι για να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους. Πάνω από όλα χρειάζεται να είσαι ήρεμος, να είσαι agressive, να έχει το τεχνικό κομμάτι. Ένα από αυτά να λείπει, δεν θα κερδίσεις τον αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο μας, θέλουμε να μας βοηθήσουν και εμείς που θα μπούμε μέσα στο γήπεδο θέλουμε να τους χαρίσουμε μια νίκη''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.