Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό ο Τσιλιανίδης

10:50 | 26/08/2022

Ούτε σήμερα (Παρασκευή) προπονήθηκε ο εξτρέμ του ΟΦΗ και εκτός απροόπτου δεν θα μπει στην αποστολή για τον Κυριακάτικο (21.00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης δεν θα είναι ανάμεσα στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια στο ματς της Κυριακής. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, ακόμα και αν αυτό συμβεί στην αυριανή προπόνηση, απίθανο μοιάζει η συμμετοχή του στην αποστολή του Νίκου Νιόπλια. Εκτός έχει τεθεί εδώ και μέρες ο Ντουρμισάι, ενώ ο Μπρους Καμάου πήρε και σήμερα μέρος στην προπόνηση, λογικά θα μπει στην αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (26/8) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Bruce Kamau συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Fjorin Durmishaj θεραπεία. Η ομάδας μας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναθηναϊκό (28/8, 21:00) αύριο, Σάββατο (27/8), με την τελευταία προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ένα παιχνίδι... των άκρων

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού του Capitano.gr για τα διαρκείας του ΟΦΗ

Ο Φωτιάς στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.